A kormány nem adja fel: nyolc oldalon bizonygatja, hogy Brüsszel, meg Soros

2019. március 3., 17:18

Szerző:

„Brüsszel" legalizálni és fokozni akarja a bevándorlást – szögezi le a magyar kormány Európai Bizottságnak szóló, vasárnap közzétett válasza. Ebben a kormány az EU teljesen világos és egyértelmű cáfolatai ellenére továbbra is azt bizonygatja, hogy „Brüsszel” milyen titkos és nyílt terveket hozott, intézkedéseket hajt végre a migráció fokozása érdekében. 

A válaszban végigveszik a vitatott kérdéseket a betelepítési kvótától a határvédelmen át a migránsvízumig, és persze mindenhol az a végső következtetés, hogy „Brüsszel” hazudik. 

Akit érdekel, itt elolvashatja az egészet.

Az előzetes adatok szerint márciusban 6413 gyermek született, és 10 524 ember halt meg; 2023 márciusához képest a születések száma 10, a halálozásoké 13, a házasságkötéseké 1,9 százalékkal csökkent – tájékoztatta a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteken. Ez minden idők harmadik legalacsonyabb értéke, aminek meg is látszik az eredménye: egy városnyi lélekszámmal lett kevesebb Magyarország.

A kormány két hetet adott az üzemanyag-kereskedőknek, hogy a régiós országokhoz igazítsák az áraikat. Egri Gábor, a Független Benzinkutasok Szövetségének elnöke szerint nem mindegy, hogy a KSH mely környező államok árait fogja alapul venni.

Dobrev Klára szerint megtámadták a közös listára és a közös főpolgármesternek ajánlásokat gyűjtő aktivistákat, amellyel a hatalom egyértelműen jelezte, hogy a végnapjait éli. Orbán Viktor mindeközben meglehetősen máshogy gondolkodik a kormánypártokról, szerinte ugyanis a közelgő választások egyértelmű esélyese a Fidesz-KDNP.