A fideszes offshore-mágusnak az arcába nyomták a bizonyítékot, de ő még mindig ott tart, hogy Simicska

2018. március 26., 13:30

Szerző:

Szabó Zsoltot egy útátadó előtt a Hír TV stábja próbálta kérdezni arról, hogyan lehetséges, hogy egy olyan belize-i cégének az igazgatója, amely 1,2 milliárd forintot parkoltat a számláján.

Szabó most válasz gyanánt közölte, hogy nem ér rá, mert megy a rendezvényre ezen kívül felháborítja, hogy Simicskának és a Jobbiknak semmi sem drága, semmi sem szent, továbbá a hazugságot ha osztják, hatodjára, akkor a matematika törvényei szerint, akkor is hazugság marad, valamint olvassák ek a Facebook-posztját, amelyben már elmondta, hogy szerinte mit kell tudni az egész ügyről.

Egyébként kész csoda, hogy Szabó egyáltalán szóba állt a tévé riporterével. Pénteken, Vámospércsen, egy nyilvános fórumon kopasz kidobóemberek akadályozták meg a sajtómunkásokat, hogy a közelébe férkőzzenek. 

Mint a Magyar Nemzet nyomán a múlt héten mi is negírtuk, Szabó és felesége több mint 4,8 millió dollárt, azaz bő 1,2 milliárd forintot tart egy offshore számlán. A fejlesztés- és klímapolitikáért, valamint kiemelt közszolgáltatásokért felelős államtitkár egy belize-i cég, a 2013. júniusban bejegyzett Joy World Enterprise Ltd. mögött áll. A lap szerint a papírokban feltűnt offshore közvetítő cég, a Fidelity és az annak nevében aláíró személyek, valamint a közjegyző is valós személy. A cég számlájának éves fenntartási költségét, 300 dollárt 2017. év végéig fizették meg, ezért a Belize Bank zárolta a betétet és azt a pénz befizetésével lehetne feloldani

CsodaSzabó Zsoltot pénteken, Vámospércsen kopasz kidobóemberek védték meg a sajtótól.