A Facebookon köszönték meg a mentők a hotel hős recepciósának, hogy megmentette egy ember életét

2018. augusztus 17., 21:43

Szerző:

Az Országos Mentőszolgálat a Facebook-oldalán néhány órája jelent meg az a poszt, amelyben köszönetet mondanak egy hotel recepciósának, aki megmentette egy ember életét. A férfi ahhoz az idős nőhöz rohant oda, aki összeesett a hotel előterében. az idős nő nem lélegzett, ezért azonnal megkezdte az újraélesztést, és egészen addig kitartott, amíg a mentők megérkeztek. Utána is segített a beavatkozásban, sőt, a betegmozgatásban is. – A helyszínen nem igazán volt alkalmunk megköszönni a hős recepciós segítségét de remélem így talán elér hozzá! – mondta a mentőorvos.

 

 

 

2024. április 30., 17:30

A kedvező időjárásnak köszönhetően idén sok strand korábban nyit, mint az előző években. Május elsején már egészen sok strand látogatható lesz, a hétvégén pedig még több helyen csobbanhatunk.

2024. április 30., 13:48

Gy. Németh Erzsébet ellen az „Újabb bizonyíték van az orbáni pedofilhálózat működésére!” címmel megjelent online sajtótájékoztatón közzétett állításai miatt tett feljelentést Pölöskei Gáborné, Áder János testvére. Az országgyűlés döntése alapján az eljárás során a politikusra nem vonatkozik majd a mentelmi jog.