Hétvégi horoszkóp, 2024. május 11-12.: a Bika megbeszél egy kényes kérdést, a Vízöntőnek meglesz a saját öröme

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre május második hétvégéjén a hétvégi horoszkóp szerint.

2024. május 10., 20:06

Szerző:

Jó hétvégét kívánunk a friss és aktuális hétvégi horoszkóp előrejelzésével! Görgessen le a születési dátumának megfelelő csillagjegyhez, és olvassa el, önnek mit ír!

Kos (03.21.–04.19.)

A Kos számára több szempontból szerencsés lesz ez a hétvége, de a legfontosabb tanulsága ennek a két napnak mégis a következő lesz: az ön boldogsága elsősorban az ön kezében van, nem külső tényezőkön múlik. Most megvan önben a szükséges pozitív energia, tegyen valamit azért, hogy a belső jólléte és békéje tartós legyen!

Bika (04.20.–05.20.)

Ebben a két napban fantasztikusan könnyen megtalálja közös hangot másokkal. Jó alkalom lehet ez most arra, hogy nyugodtan, békésen kitárgyaljanak nehezebb témákat, megbeszéljenek egy kényes kérdést.

Ikrek (05.21.–06.21.)

Különös erővel csábítja önt ezekben a napokban a pamlag, illetve a számítógép vagy tévé. Ez még a tavaszi fáradtság? Akárhogy is, próbáljon meg ellenállni! Ha kimegy a természetbe, meglátja, nagyobb szüksége volt erre, mint gondolta volna!

Rák (06.22.–07.22.)

Sok szempontból lehetne javítani az ön helyzetén, ez nem kétséges, de ezen a hétvégén történik majd valami, ami rádöbbenti, mennyire sok szempontból azonban pont úgy jó az ön élete, ahogyan van. Legyen hálás mindazért, amit eddig elért és azért is, amit készen kapott sorstól!

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Valaki olyasmit kér öntől, illetve olyasmire szeretné rávenni önt (pont hétvégén ráadásul), amihez önnek egyáltalán semmi kedve. Ne egyezzen bele a dologba csak azért, hogy elkerülje a konfliktust – ha van rá oka, mondjon nyugodtan nemet!

Szűz (08.23.–09.22.)

Nehezebben megy mostanában egy kicsit a koncentráció, de ha kipiheni magát a hétvégén, ez a probléma egy jó ideig nem fog jelentkezni. A Vízöntőnek most a relaxálós és az aktív pihenésre egyaránt nagy szüksége van: tehát mindenképpen mozogjon, sportoljon, menjen a szabadba is ezen a csodálatosnak ígérkező hétvégén!

Mérleg (09.23.–10.22.)

Sokszor érzi úgy az utóbbi időben, hogy nem tud kikapcsolódni vagy relaxálni. Ez a hétvége alkalmat ad arra, hogy felderítse ennek okát: ha a dolog okozójára rájön, meglátja, máris könnyebb lesz tenni a dolog ellen.

Skorpió (10.23.–11.21.)

Ezen a hétvégén egy hosszabb folyamat végéhez ér a Skorpió. Sokáig érlelődött önben ez, de most lezárult a processzus, és ön így most már kész az új fejezetre. Már csak az a nyár érkezne meg lassanként!

Nyilas (11.22.–12.21.)

Egy olyan helyzettel indul majd ez a hétvége, amikor a legjobb, amit tehet, ha nem próbál beleavatkozni a dolgokba, és hagyja, hogy azok úgy folyjanak tovább, ahogy maguktól mennek. Nem könnyű felismerni ezeket a helyzeteket, de most különösen érdemes végiggondolnia, mielőtt odateszi magát: biztos, hogy most az ön közbeavatkozására van szükség?

Bak (12.22.–01.19.)

Bár előfordulhat egy-két kényelmetlenség vagy nehezebb szituáció a hétvége során, alapvetően egy szép és békés víkend lesz ez a Baknak. A rázósabb pillanatokban pedig, meglátja, kap majd segítséget, ráadásul a szeretteivel-barátaival eltöltött idő mindenért kompenzál!

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Egy olyan esemény jó részben meghatározza majd ez a hétvégét a Vízöntő életében, amit ő maga igen pozitívnak könyvel el nagy örömmel, de mások máshogy gondolják. Ne bánkódjon, ha a környezetében nem osztozik mindenki a lelkesedésében, vagy egyenesen negatívnak látja azt a dolgot, aminek ön örül – ez az öröm akkor most csak az öné, majd máskor osztoznak valami máson!

Halak (02.19.–03.20.)

Ezen a hétvégén önmagában az is falat emelhet ön és a másik ember közé, hogy bár őszinték és világosan beszélnek, de túlságosan sok az indulat az ön mondanivalójában. Törekedjen tehát most különösen a higgadt és őszinte kommunikációra, így egy félreértést is sikerülhet tisztáznia!

(Kiemelt kép: Shutterstock/Look Studio)

Horoszkóp