Zsolnay-féle Szabadság-szoborral, nemzeti ruhával és nemzeti tánccal készül a londoni Miss World versenyre Magyarország Szépe

2019. november 5., 13:11

Szerző:

Mentálisan és fizikálisan is készülök a londoni Miss World versenyre. Próbálok figyelni az egészségemre, az életmódomra, az étkezésemre. Rengeteg ruhát kell vinnem magammal, két nagy bőrönddel, egy kicsivel és egy kézitáskával fogok utazni - mondta Nagypál Krisztina, Magyarország Szépe az M1 keddi műsorában.

Fotó: Fotó: MTI/Mohai Balázs

Nagypál Krisztina kitért arra is, hogy számos kísérőrendezvényen, eseményen, vacsorán is részt kell vennie. 24 órán keresztül figyelik majd, ki miként viselkedik, milyen a megjelenése, milyen kiegészítőket, ruhákat visel.

Magyarország Szépe egy Zsolnay-porcelánból készült Szabadság-szobrot is visz magával ajándékba a londoni versenyre, ahová egyedül fog kiutazni. Ezenkívül nemzeti ruhával, valamint nemzeti tánccal is készül – írta a hvg.hu.

12:01

Pusztán koplalással nem tudja hosszú távon megtartani a kívánt testsúlyt, ráadásul az egészségét kockáztatja, ha nem adja meg a szervezetének a megfelelő tápanyagot. Aggodalomra azonban semmi ok, az egészséges karcsúság igenis elérhető néhány egyszerű szabály betartásával.

A zöldbab csökkenteni tudja az időskori degenerációs betegségek kialakulásának az esélyét, emellett az immunitást is fokozza. Sőt, még a krónikus betegségek kialakulásában is oroszlánrésze van. Mutatunk egy finom saláta receptet is!