Lehet-e jobb dolga itt bárkinek, mint Bálintnak, a pécsi vízilónak, akit az OTP fogadott örökbe?

2020. február 21., 13:33

Szerző:

Csütörtökön tartott sajtótájékoztatót a pécsi állatkertben Siptár Dávid, az intézmény ügyvezetője Galovics Gáborral, az OTP Bank Nyrt. ügyvezető igazgatójával abból az apropóból, hogy az OTP örökbe fogadta

Bálintot, a vízilovat.

Siptár Dávid elmondta, két okból is különleges az örökbefogadás, egyrészt mert ez az idén 60 éves pécsi állatkert első céges örökbefogadása ez, másrészt pedig egy jó együttműködés folytatása is.

Ez itt Bálint:

Fotó: Facebook

Az OTP Bankkal tavaly kezdte meg az együttműködését az állatkert, mikor a pénzintézet gyémántfokozatú támogatóként fogadta örökbe Bálintot, aki 1994-ben született és nem sokkal később került Pécsre.

Akkor még Sütinek hívták, mivel a Pécsi Sütőipari Rt. vette a nevére.

2007 óta él együtt az Ágnes nevű vízilóval együtt, csemetéjük, Buborék pedig egy csehországi állatkertben található – írta a Pécsi Stop.

12:01

Pusztán koplalással nem tudja hosszú távon megtartani a kívánt testsúlyt, ráadásul az egészségét kockáztatja, ha nem adja meg a szervezetének a megfelelő tápanyagot. Aggodalomra azonban semmi ok, az egészséges karcsúság igenis elérhető néhány egyszerű szabály betartásával.

A zöldbab csökkenteni tudja az időskori degenerációs betegségek kialakulásának az esélyét, emellett az immunitást is fokozza. Sőt, még a krónikus betegségek kialakulásában is oroszlánrésze van. Mutatunk egy finom saláta receptet is!