Változás! Már szerdától hozzájuthat az újságárusoknál a legfrissebb 168 Órához!

Saját bankja pénzéből, saját magával a főszerepben indított magyaros főzőműsort a NER-barát bankvezér

2019. július 17. 13:45 - szerző: 168 Óra

Új főzős sorozat indul a Mindmegette.hu nevű recept-portálon. Az oldal új szakácsduójának egyik tagja Vida József, a NER-közeli Takarékbank vezérigazgatója, aki mellesleg a TV2 tulajdonosa is egyben – írja az Index.

Vida József főzős műsora a Takarék Bistro nevet viseli, ha ennyiből nem lenne egyértelmű, a Mindmegettén jelzik is, hogy szponzorált tartalomról van szó. A Mindmegette.hu a nemzetstratégiai jelentősségűnek minősített fideszes médiaalapítvány tagja a Mediaworks kiadványaként, vagyis:

A NER-bank vezére a bankja támogatásával indított egy főzőműsort a saját főszereplésével a NER egyik lapjában. 

Vida József, az új gasztropápa
Fotó: Youtube

Mint a portál megtudta, Vida szívéhez a magyar, elsősorban az elcsatolt területek hagyományos konyhája és ízei állnak a legközelebb. „A felvidéki kakaspörkölt vagy a székelykáposzta utolérhetetlen" – tudatta. Egészen mellesleg: a székelykáposzta nem azért székely, mert a székelyek ezt eszik, hanem mert egy Székely József nevű vármegyei főlevéltáros arra kért egy kocsmárost, hogy összekeverve szolgálja fel a savanyúkáposzta-főzeléket és a sertéspörköltet Petőfi Sándornak, akinek nagyon ízlett ez a kombináció.