Változás! Már szerdától hozzájuthat az újságárusoknál a legfrissebb 168 Órához!

Barátok nélkül nem lehet élni – üzente a túlvilágról Terry Black, akinek a búcsúszertartásán hattagú cigányzenekar muzsikált

2019. november 5. 10:53 - szerző: 168 Óra

A budapesti Krisztus Keresztje Keresztény Egyház Szentháromság Ókatolikus kápolnában tegnap elbúcsúztatták a 71 évesen elhunyt Terry Blacket, azaz Rácz Károlyt. A közeli barátok a könnyeiket törölgették, amikor az előadóművész fogadott fia, Dani bevitte az urnát, majd az oltárra tette – írja a Blikk.

A hattagú cigányzenekar búcsúztatója után Terry Black fogadott lánya, Bangó Marika énekelt, felvételről Kovács Erzsi Mosolyogva búcsúzom és Harangozó Teri Mindenkinek vagy egy álma című dala is felcsendült.

Az elhunyt felvételről szólalt meg, a Blikk úgy tudja, hogy a szertartás minden egyes mozzanatát megtervezte a halála előtt.

„Mindig igyekeztem mindenkiben a jót látni. A hozzám legközelebb állókkal veszekedtem a legnagyobbakat, mert ha valakit én már nem szerettem, azelőtt becsuktam az ajtót. Nagyon kellenek a barátok. Barátok nélkül nem lehet élni. Nagyon vágytam a gyerekekre, akik nem azért kellenek az embernek, hogy majd idős korában átsegítsék a bajon, vagy a piacon vigyék helyette a szatyrot. A gyerekeknek igyekeztem mindent átadni, a jót és a szépet, nem tudom, mennyire sikerült. Az biztos, hogy Dani nem nagyon tart rendet a szobájában, de nem baj, majd ha megnő, lesz takarítónője” – üzente Terry Black a síron túlról.