Elment az étvágya, két nap alatt három kilót fogyott Rubint Réka a férje botránya miatt

2020. január 24., 13:58

Szerző:

Belefogyott az elmúlt napok viharaiba Rubint Réka. Schobert Norbert felesége két nap alatt három kilóval lett kevesebb, a kialakult helyzet miatt már enni sem tud – írja a Blikk.

„Az ocsmány kommenteket olvasva elment az étvágyam, így ma is reggeli helyett egy isteni jót futottam. Nézzük a dolgok jó oldalát, még egy nap, aztán elérem a leánykori súlyomat, még Update sem kell hozzá.

Fotó: Facebook/Norbi Update Lowcarb

"Elég azt a sok gyűlölködő kommentet olvasnom, ami egyes emberek lelkében tombol"– írta saját Instagram-oldalán a fitneszedző, aki alatt 54,3 kilogrammot mutatott a mérleg.

Pusztán koplalással nem tudja hosszú távon megtartani a kívánt testsúlyt, ráadásul az egészségét kockáztatja, ha nem adja meg a szervezetének a megfelelő tápanyagot. Aggodalomra azonban semmi ok, az egészséges karcsúság igenis elérhető néhány egyszerű szabály betartásával.

2024. április 26., 07:57

A zöldbab csökkenteni tudja az időskori degenerációs betegségek kialakulásának az esélyét, emellett az immunitást is fokozza. Sőt, még a krónikus betegségek kialakulásában is oroszlánrésze van. Mutatunk egy finom saláta receptet is!