Papírvágó ollóval esett neki a saját hajának Détár Enikő, az eredmény rettenetes lett

2020. január 23., 14:54

Szerző:

Levágatta hosszú haját Détár Enikő, ami önmagában is meglepő, hát még amikor kiderült, hogy nem sztárfodrász rövidítette meg a tincseit. A színésznő egy papírvágó ollóval esett neki a frizurájának – írta a Bors.

„Már tavaly nyáron levágattam egy színdarab, a Rémes születésnap miatt. Közben pótlást kellett használnom, mert a nőnek, akit játszottam, a térdéig ért a haja. Ez volt az ő szexepilje, ez ihlette meg a szobrász férjét, ám a férfi halála után egészen rövidre vágatja. Így lett az enyém is rövidebb.

De úgy igazán idén nyáron vágtam le magamnak Szegeden, ahol a Szabadtérin játszottam a Titanicban.

Őrült hőség volt, szinte fűtött a paróka, ami alá nem tudtam rendesen begyűrni a saját hajam.

Akkor fogtam, és lenyírtam egy papírvágó ollóval azt, ami kilógott. Rettenetesen sikerült" – mesélte a színésznő a lapnak.

 

 

12:01

Pusztán koplalással nem tudja hosszú távon megtartani a kívánt testsúlyt, ráadásul az egészségét kockáztatja, ha nem adja meg a szervezetének a megfelelő tápanyagot. Aggodalomra azonban semmi ok, az egészséges karcsúság igenis elérhető néhány egyszerű szabály betartásával.

A zöldbab csökkenteni tudja az időskori degenerációs betegségek kialakulásának az esélyét, emellett az immunitást is fokozza. Sőt, még a krónikus betegségek kialakulásában is oroszlánrésze van. Mutatunk egy finom saláta receptet is!