Összeomlott a válófélben lévő színész

Összeomlott Ashton Kutcher, Demi Moore válófélben lévő férje, aki elérhetetlen még barátai számára is.

2011. december 21., 13:01

Hat év után ment tönkre Demi Moore és Ashton Kutcher házassága, miután fény derült a fiatal színész félrelépéseire. Ugyanakkor Kutcher szakmai élete felfelé ível, hiszen a Két pasi meg egy kicsi sorozatban ő vette át Charlie Sheen helyét. Ám néhány hete még barátai szeme elől is teljesen eltűnt -

írjaa Bors.


- El lehet képzelni, hogy Ashton mennyire ki van borulva - nyilatkozta Jon Cryer, Kutcher sorozatbeli kollégája, akit alakításáért éppen most jelöltek egy jelentős díjra. - Küldtem neki egy üzenetet, hogy haver, jelöltek. Majd meglátjuk, mit szól mindehhez, ha végre elérem őt - tette hozzá a színész.

12:01

Pusztán koplalással nem tudja hosszú távon megtartani a kívánt testsúlyt, ráadásul az egészségét kockáztatja, ha nem adja meg a szervezetének a megfelelő tápanyagot. Aggodalomra azonban semmi ok, az egészséges karcsúság igenis elérhető néhány egyszerű szabály betartásával.

07:57

A zöldbab csökkenteni tudja az időskori degenerációs betegségek kialakulásának az esélyét, emellett az immunitást is fokozza. Sőt, még a krónikus betegségek kialakulásában is oroszlánrésze van. Mutatunk egy finom saláta receptet is!