Külföldi szerverről terjesztenek mocskos hazugságot Nagy Feróról, a zenész már nagyon ideges

2019. szeptember 17., 11:29

Szerző:

Korda György, Szandi és Vajna Tímea után Nagy Feró is egy álhíreket gyártó oldal áldozata lett. Az énekesnek elege lett.

A zenész azért akadt ki, mert nemrégiben felmerült a neve egy politikai hír kapcsán. Eszerint a nemzet csótánya

szorgalmazná, hogy felemeljék a nyugdíjkorhatárt nyolcvan évre. 

Ám mint kiderült, ebből semmi nem igaz. A Beatrice frontembere elmondta, hogy a Facebookon már számtalan kamuhír és áloldal jött vele szembe.

– Ez iszonyú nagy kárt okoz, mert a gyanútlan emberek sajnos elhiszik, amiket ezek a kamu oldalak leírnak. Próbáltam utánamenni a dolognak, de szinte lehetetlen, mert

egy külföldi szerverről fut az egész,

de azért összeírtam magamnak pár oldalt – mondta az énekes, hozzátéve, felveszi a kesztyűt, harcolni fogok az álhírgyártók ellen. 

(A Blikk nyomán)

12:01

Pusztán koplalással nem tudja hosszú távon megtartani a kívánt testsúlyt, ráadásul az egészségét kockáztatja, ha nem adja meg a szervezetének a megfelelő tápanyagot. Aggodalomra azonban semmi ok, az egészséges karcsúság igenis elérhető néhány egyszerű szabály betartásával.

2024. április 26., 07:57

A zöldbab csökkenteni tudja az időskori degenerációs betegségek kialakulásának az esélyét, emellett az immunitást is fokozza. Sőt, még a krónikus betegségek kialakulásában is oroszlánrésze van. Mutatunk egy finom saláta receptet is!