Megölte férjét a Hogyan öljük meg a férjünket? szerzője

2018. szeptember 18., 11:44

Szerző:

A 68 éves Nancy Crampton Brophy saját kiadású romantikus regényeket írt és blogot vezetett. 2011 novemberében írt egy bejegyzést, aminek az volt a címe: Hogyan öljük meg férjünket?

Fotó: Oregoni rendőrség

– Krimiíróként sok időt töltök azzal, hogy gyilkosságokon gondolkodom, és az azt követő rendőrségi munkán. Kétségkívül, ha azért gyilkolok, hogy megszabaduljak egy tehertől, akkor nem akarok börtönben kikötni. Tisztázzuk, nem szeretem a kezeslábasokat és a narancssárga nem az én színem – kezdte a bejegyzést, majd különböző okokkal, majd gyilkolási módszerekkel folytatta.

Nancyt múlt héten tartóztatták le férje, Daniel Brophy meggyilkolásáért – írja a Guardian. Huszonhét évig voltak házasok.

A 63 éves, séfként dolgozó Brophyt munkahelyén, az Oregon Culinary Institute-ban lőtték le, amikor egyedül volt a konyhában. A nyomok végül a feleségéhez vezettek, aki arra is ügyelt, hogy a gyilkosság után szívhez szóló, megemlékező Facebook-bejegyzést írjon férjéről, aki a legjobb barátja volt.

07:57

A zöldbab csökkenteni tudja az időskori degenerációs betegségek kialakulásának az esélyét, emellett az immunitást is fokozza. Sőt, még a krónikus betegségek kialakulásában is oroszlánrésze van. Mutatunk egy finom saláta receptet is!