Kulka János csodálatos gyógyulása ad erőt Sas Józsefnek

2019. november 5., 08:35

Szerző:

A stroke-ból lábadozó, de még mindig nehezen beszélő, ágyhoz kötött Sas József és felesége, Komjáti Zsuzsa mindent megtesz azért, hogy a humorista állapota javuljon. Nagyon bizakodóak, többek közt a 2016-ban szintén stroke-ot kapó Kulka János gyógyulása ad nekik erőt – írja a Blikk.

– Jóska nagyon akar fejlődni, gyógyulni, csak ez nem olyan egyszerű, nem olyan gyors, mint szeretnénk – mondta a lapnak Zsuzsa asszony. – Kulka művész úr többször mesélt már arról, hogy ő min ment keresztül, hogyan gyógyult meg, hogyan küzdött. Nemrégiben is adott interjút egy lapnak, azt együtt elolvastuk Jóskával, nagyon tanulságos volt. Sok erőt adott – mesélte.

A humorista négy hónapnyi kórházi kezelés után, júliusban mehetett haza, azóta felesége viseli gondját. Mindennap jár hozzá egy ápoló, aki tornáztatja, mozgatja, de még az is meglehet, hogy további segítséget vesznek majd igénybe, hiszen a gyógyulása akár évekig is eltarthat.

 

 

07:57

A zöldbab csökkenteni tudja az időskori degenerációs betegségek kialakulásának az esélyét, emellett az immunitást is fokozza. Sőt, még a krónikus betegségek kialakulásában is oroszlánrésze van. Mutatunk egy finom saláta receptet is!