Aggódnak Demcsák Zsuzsáért, nyomkövető csipet akarnak szereltetni rá

2019. december 5., 15:53

Szerző:

Demcsák Zsuzsáért sokan aggódnak, amiért nyáron másodszor is elkapták a rendőrök ittas vezetésért. Akkor a helyszínen elvették a jogosítványát és 700 ezer forintos pénzbüntetés megfizetésére kötelezték. Az egykori műsorvezető ennek ellenére a napokban papírok nélkül is autóba ült, egyáltalán nem zavartatva magát – írja a Ripost.

Többen hangot adtak felháborodásuknak, köztük a Való Világ egykori sztárja Nagy Alekosz is, aki egy igazán drasztikus módszert talált ki Demcsák Zsuzsa megfékezésére.

„Jogsi nélkül vezetett ismét.

Nem akarják már végre megcsipeltetni Demcsák Zsuzsát?

Akkor legalább nyomon lehetne követni, merre garázdálkodik. Iszik, majd beül az autóba balesetet vagy éppen halált okozni. Csipet Demcsák Zsuzsába. Máris” – jelentette ki a celebritás, akinek a szavaira többen helyeslően reagáltak az interneten.

Nyilván mindez csak a fantázia szüleménye marad, hiszen a személyiségi jogok mindenkit védenek, de az tény, hogy legtöbbször a vétlen sofőrök járnak rosszul – jegyzi meg a bulvárlap.

 

Pusztán koplalással nem tudja hosszú távon megtartani a kívánt testsúlyt, ráadásul az egészségét kockáztatja, ha nem adja meg a szervezetének a megfelelő tápanyagot. Aggodalomra azonban semmi ok, az egészséges karcsúság igenis elérhető néhány egyszerű szabály betartásával.

2024. április 26., 07:57

A zöldbab csökkenteni tudja az időskori degenerációs betegségek kialakulásának az esélyét, emellett az immunitást is fokozza. Sőt, még a krónikus betegségek kialakulásában is oroszlánrésze van. Mutatunk egy finom saláta receptet is!