Íme, Németh Szilárd kedvenc állata, amely nagyon szívós és pont olyan hatalmas ínyenc, mint ő

2018. április 25., 10:02

Szerző:

Az 54. életévét betöltő Németh Szilárd, bukott csepeli politikus, konyhaművész ma megint üzent a Facebookon: 

„Ezt is megértem. A kedvenc állatom rajza a kedvenc fiamtól az 54.-en.

Fotó: Facebook/Németh Szilárd

A dél-afrikai hadsereg páncélozott csapatszállító járművét ratelnek (méhészborznak) nevezték el, minthogy egy nagyon szívós állat tulajdonságait szeretnék a szállítóeszközben viszontlátni.

A méhészborz igazi ínyenc, a mediterrán konyha nagy rajongója, legalábbis a változatos alapanyagokat tekintve ez mindenképp elmondható róla" – tudatta az Arany János év fővédnöke. 

Németh Szilárd legendás receptsorozatában a mediterrán ízekkel magunk nemigen találkoztunk, legemlékezetesebb kompozíciója számunkra a kolbászos managalica-tepertőkrém volt, legagyafurtabb konyhai innovációja pedig a módszer, ahogyan libazsírral oldja ki a vitamint a csirkeszárnyból.

(A 444 nyomán) 

12:01

Pusztán koplalással nem tudja hosszú távon megtartani a kívánt testsúlyt, ráadásul az egészségét kockáztatja, ha nem adja meg a szervezetének a megfelelő tápanyagot. Aggodalomra azonban semmi ok, az egészséges karcsúság igenis elérhető néhány egyszerű szabály betartásával.

A zöldbab csökkenteni tudja az időskori degenerációs betegségek kialakulásának az esélyét, emellett az immunitást is fokozza. Sőt, még a krónikus betegségek kialakulásában is oroszlánrésze van. Mutatunk egy finom saláta receptet is!