Háromhavi börtönt kapott a férfi, aki rácsapott egy nő fenekére a buszon

2018. szeptember 26., 11:02

Szerző:

Háromhavi börtönbüntetésre ítélt a bíróság Franciaországban egy harmincas éveiben járó brit férfit, amiért egy buszon rácsapott egy vadidegen, 21 éves nő fenekére – írja a Mirror nyomán a 24.hu.

Ő az első ember, akit a sok helyen hétköznapinak számító utcai szexuális zaklatás visszaszorításáért hozott törvénycsomag alapján ítéltek el.

Fotó: Pixabay

A férfi csúcsidőben szállt fel egy buszra egy Párizs közelében. A járművön nagyot csapott egy idegen, 21 éves nő fenekére, sértő megjegyzéseket tett melleire, majd durva szóváltásba keveredett a sofőrrel, aki rendőrt hívott, majd lezárta az ajtókat a járőr kiérkezéséig.

A férfi 750 eurós ( átszámítva 242 ezer forintos) pénzbírságot is kapott. 

12:01

Pusztán koplalással nem tudja hosszú távon megtartani a kívánt testsúlyt, ráadásul az egészségét kockáztatja, ha nem adja meg a szervezetének a megfelelő tápanyagot. Aggodalomra azonban semmi ok, az egészséges karcsúság igenis elérhető néhány egyszerű szabály betartásával.

2024. április 26., 07:57

A zöldbab csökkenteni tudja az időskori degenerációs betegségek kialakulásának az esélyét, emellett az immunitást is fokozza. Sőt, még a krónikus betegségek kialakulásában is oroszlánrésze van. Mutatunk egy finom saláta receptet is!