Elegánsan és férfiasan, SMS-ben szakított párjával a szívrabló Hajdú Péter

2019. július 11., 12:00

Szerző:

Hajdú Péternek három éve ment tönkre a házassága, egy éve szűnt meg a tévéműsora, de az elmúlt időszak is eseménydús volt a műsorvezető életében. Most azt mondja, hogy minden párkapcsolati hibájából tanult, és biztos abban: vár rá egy lány, aki mellett végre boldog lehet.

Fotó: Youtube

Legfrissebb szakításáról a Story magazinnak beszélt. Elmondta, hogy párjával mindketten érezték, nem fog működni a dolog, máshol találják meg az igazit. Legutóbbi szakításának részleteibe is beavatta az olvasókat:

– Annyit elárulok, hogy a legutóbbi kapcsolatommal SMS-ben szakítottunk, és azóta sem találkoztunk. Szerinte ugyanis normális, hogy ha valami SMS-sel indul, akkor úgy is végződik – írta a Ripost.

12:01

Pusztán koplalással nem tudja hosszú távon megtartani a kívánt testsúlyt, ráadásul az egészségét kockáztatja, ha nem adja meg a szervezetének a megfelelő tápanyagot. Aggodalomra azonban semmi ok, az egészséges karcsúság igenis elérhető néhány egyszerű szabály betartásával.

2024. április 26., 07:57

A zöldbab csökkenteni tudja az időskori degenerációs betegségek kialakulásának az esélyét, emellett az immunitást is fokozza. Sőt, még a krónikus betegségek kialakulásában is oroszlánrésze van. Mutatunk egy finom saláta receptet is!