Hiába ostromolták szerelmi ajánlatokkal Galambos Lajost a divatos pesti klub sikítozó hölgyvendégei

2019. december 30., 18:00

Szerző:

Galambos Lajos, ismertebb nevén Lagzi Lajcsi Budapest egyik felkapott klubjában, a Lockban adott koncertet. A falunapokhoz, kultúrházas koncertekhez szokott muzsikus nem vállalt eddig klubkoncerteket, mert szerinte nem az ő közönsége jár ilyen elegáns helyekre táncolni – ehhez képest azonban a fiatal nőkből álló közönség

egyszerűen megőrült érte, még a mikrofont is majdnem kiverték a kezéből

– írta a Bors.

Fotó: Youtube

„Szuper érzés, hogy ilyen túláradó szeretettel fogadtak, hogy kívülről éneklik az összes dalomat. Ez teljesen meglepett. Arra pedig pláne nem számítottam, hogy

sikítozó nők gyűrűjében kell énekelnem.

„Az egész este fantasztikus volt, azt viszont még mindig nehezen dolgozom fel, hogy észrevétlenül három cetli is a zsebembe került a koncert alatt” – mondja Lajcsi „Telefonszámok vannak rajtuk… Ha most húszéves lennék, nem sokat gondolkodnék, mit tegyek, de sajnos nem annyi vagyok, és családom van, szóval, drága hölgyeim, tisztelettel köszönöm a lehetőséget, de én jó fiú vagyok, nem élek vele" – üzente a hasztalan reménykedő nőknek Lagzi Lajcsi. 

 

 

 

 

 

12:01

Pusztán koplalással nem tudja hosszú távon megtartani a kívánt testsúlyt, ráadásul az egészségét kockáztatja, ha nem adja meg a szervezetének a megfelelő tápanyagot. Aggodalomra azonban semmi ok, az egészséges karcsúság igenis elérhető néhány egyszerű szabály betartásával.

2024. április 26., 07:57

A zöldbab csökkenteni tudja az időskori degenerációs betegségek kialakulásának az esélyét, emellett az immunitást is fokozza. Sőt, még a krónikus betegségek kialakulásában is oroszlánrésze van. Mutatunk egy finom saláta receptet is!