Minimum száz kilós feleséget keres magának a terebélyes férfi, hogy jól nézzenek ki együtt az asszonnyal

2020. január 22., 13:30

Szerző:

A pakisztáni Hulk néven is emlegetett, közel 2 méter magas és 400 kilót nyomó Arbab Khizer Hayat lassan kezd elkeseredni: hét éve keresi ugyanis a szerelmet, de eddig hiába utasított vissza legalább 300 nőt, az igazit még mindig nem lelte meg.

A nehézsúlyú erőembernek határozott elképzelése van, hogy milyen feleséget szeretne: hasonló testfelépítésűt, mint ő maga, hogy ne nyomja össze.

„Legyen legalább 100 kiló és 190 centi magas, hogy jól nézzünk ki együtt”

– írja a Caters News nyomán a Bors.

Hayat 10000 kalóriát igényel naponta. A reggelije 36 tojásból, egy átlag ebéd pedig bő 3 kiló húsból áll, megfelelő mennyiségű körettel kiegészítve. Mindezt 5,5 liter tejjel öblíti le.

12:01

Pusztán koplalással nem tudja hosszú távon megtartani a kívánt testsúlyt, ráadásul az egészségét kockáztatja, ha nem adja meg a szervezetének a megfelelő tápanyagot. Aggodalomra azonban semmi ok, az egészséges karcsúság igenis elérhető néhány egyszerű szabály betartásával.

A zöldbab csökkenteni tudja az időskori degenerációs betegségek kialakulásának az esélyét, emellett az immunitást is fokozza. Sőt, még a krónikus betegségek kialakulásában is oroszlánrésze van. Mutatunk egy finom saláta receptet is!