Elütötték Szabó Győzőt, a sofőr szó nélkül továbbhajtott

2019. április 13., 09:40

Szerző:

Az elmúlt napokban kétszer ütközött túramotorjával Szabó Győző – írja a Bors.

 „Nagyjából két hete egy barom nem használta az irányjelzőjét, amikor átjött az én sávomba, és nekem csapódott. Én felborultam a motorral, az egész jobb oldalamat lehúztam, a térdem, a bokám és a könyököm is vérzett. Egy fiatal pár ült az autóban, azonnal kiszálltak, hogy segítsenek, de őket jobban sokkolta a baleset, mint engem. Nem tettem feljelentést, mert előfordul az ilyen, de azért szóltam nekik, hogy legközelebb jobban figyeljenek, mert nagyobb baj is lehetett volna" – mesélte a színész.

Fotó: Facebook/Szabó Győző

Pár nappal később egy másik autós leszorította az útról. A padkának ütközött és elesett, de az autós szó nélkül továbbhajtott – tette hozzá.

„Egyre rosszabb a helyzet. Az autósok egyszerűen képtelenek a motorosokra figyelni, minden szabályt megszegnek, áthajtanak a piroson, leszorítanak minket az útról, és sávváltáskor sem indexelnek "– összegezte a kondíciókat Szabó Győző.

 

07:57

A zöldbab csökkenteni tudja az időskori degenerációs betegségek kialakulásának az esélyét, emellett az immunitást is fokozza. Sőt, még a krónikus betegségek kialakulásában is oroszlánrésze van. Mutatunk egy finom saláta receptet is!