Változás! Már szerdától hozzájuthat az újságárusoknál a legfrissebb 168 Órához!

Elképesztő vallomást tett Oszter Sándor a titkos házasságáról

2018. október 24. 09:20 - szerző: Ágoston Zoltán

Éveken át hajléktalanként kellett élnie Oszter Sándornak azután, hogy 21 évesen feleségül vette az akkori szerelmét – írja a Bors. a bulvárlapnak a színész elmesélte, hogy a gimnáziumi évek alatt szeretett bele a lányba, később pedig bár színészként Győrben élt, mindent elkövetett, hogy lássa a Sopronban élő hölgyet. Előfordult, hogy a vonat alá kötötte magát, kijátszva a rendőrök és a katonák figyelmét. A házasság a családnak annyira nem tetszett, hogy Oszter Sándor beszélni sem mert róla otthon. amikor mégis fény derült rá, az édesanyja egyszerűen kitagadta a színészt.

– Azt mondta, soha többé nem léphetem át az Oszter-ház küszöbét, látni sem akar! Így történt, hogy két évre hajléktalan lettem 

– hangzik a kissé homályos történet, amely szerint Oszter Sándor emiatt gallyakból, levelekből épített kunyhót a hegyekben, forrásban fürdött, bogyókat és gyümölcsöket evett, a hideg téli napokat pedig a „város” utcáin vészelte át. A házassága egyébként csak egy évig tartott, kiderült ugyanis, hogy a feleségének más férfi is van az életében. Édesanyjával csak a válás után békült ki, a családi vagyon rá eső részéről azonban önként lemondott.

Oszter Sándor
Fotó: YouTube

Ha minden igaz, Oszter Sándor a hajléktalanként töltött évek után futhatott be. 1969-ben volt 21 éves, két évvel később pedig az egész ország megismerte a nevét a Rózsa Sándor címszereplőjeként. A színház és Filmművészeti Főiskolát 1971-ben végezte el.