Rendőri felvezetéssel vitték be szülni a várandós édesanyát Dunakeszin

2019. augusztus 25., 21:46

Szerző:

A rendőrség írja a honlapján, hogy vasárnap 13 óra 23 perckor a 2. számú főúton egy sofőr kért segítséget a Dunakeszi Rendőrkapitányság munkatársaitól, mert az autóban ülő várandós nőnél beindult a szülés. 

A rendőrök azonnal reagáltak a szokatlan helyzetre és megkülönböztető jelzést használva felvezették az autót, így az édesanya még időben megérkezett a kórházba. Ez idő alatt a tevékenység-irányítási központ ügyeletese értesítette a kórházat az érkezőről, így a várandós nőt azonnal, késlekedés nélkül átvették a kórház munkatársai.

12:01

Pusztán koplalással nem tudja hosszú távon megtartani a kívánt testsúlyt, ráadásul az egészségét kockáztatja, ha nem adja meg a szervezetének a megfelelő tápanyagot. Aggodalomra azonban semmi ok, az egészséges karcsúság igenis elérhető néhány egyszerű szabály betartásával.

A zöldbab csökkenteni tudja az időskori degenerációs betegségek kialakulásának az esélyét, emellett az immunitást is fokozza. Sőt, még a krónikus betegségek kialakulásában is oroszlánrésze van. Mutatunk egy finom saláta receptet is!