Diplomatának adta ki magát az ukrán férfi, aki 17 millió forintott érő cigarettát csempészett részegen

2018. november 7., 11:16

Szerző:

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Autópálya Alosztályának munkatársai november 5-én az M3-as autópályán ellenőriztek egy személygépkocsival közlekedő férfit, aki bizonytalanul haladt a forgalmi sávokban.

A járművezető az igazoltatás során

azt nyilatkozta a rendőröknek, hogy diplomata, majd átadott egy lengyel magánútlevelet

és egy diplomáciai mentességet igazoló okiratot, amely az elsődleges ellenőrzés során hamisnak bizonyult.

Mivel a helyszínen felmerült a gyanú, hogy a férfi ittas állapotban vezette a járművet, ezért mintavételre előállították. Az általa vezetett jármű átvizsgálása során annak utas- és csomagteréből nagy mennyiségű,

csaknem 17 millió forint értékű csempészett cigaretta, valamint további hamisított okiratok és forgalmi engedély került elő.

Az 54 éves ukrán állampolgárral szemben a mátészalkai rendőrkapitányságon járművezetés ittas állapotban vétsége és közokirat-hamisítás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indítottak büntetőeljárást – írta a police.hu.

12:01

Pusztán koplalással nem tudja hosszú távon megtartani a kívánt testsúlyt, ráadásul az egészségét kockáztatja, ha nem adja meg a szervezetének a megfelelő tápanyagot. Aggodalomra azonban semmi ok, az egészséges karcsúság igenis elérhető néhány egyszerű szabály betartásával.

A zöldbab csökkenteni tudja az időskori degenerációs betegségek kialakulásának az esélyét, emellett az immunitást is fokozza. Sőt, még a krónikus betegségek kialakulásában is oroszlánrésze van. Mutatunk egy finom saláta receptet is!