Nem akarta elhinni a biztosító, hogy meghalt a családtagjuk, erre bevitték a holttestét megmutatni

2019. november 21., 19:43

Szerző:

Egy dél-afrikai család elkeseredettségében bevitte elhunyt rokonuk holttestét a biztosítóhoz, mivel az nem akarta kifizetni annak temetését addig, amíg annak halála nem bizonyított- írja a Metro nyomán a Blikk.

Thandaza Mtshali és Ntombenhle Mhlongo azután szánták rá magukat a drasztikus lépésre, hogy a biztosító egy héttel korábban visszautasította a kifizetést, így nem tudták eltemetni a szerettüket. Emiatt döntöttek végül úgy, ha a biztosítótársaság azt akarja, hogy bizonyítsák, a rokonuk tényleg meghalt, hát megkapják.

Sifiso Justice Mtshali November 7- én hunyt el természetes körülmények között, a család pedig teljesen felháborodott, hogy a sok bonyolult papírmunka miatt nem tudják megkapni a temetésre szánt pénzösszeget, emiatt pedig a hagyományokhoz méltóan eltemetni sem.

A biztosító végül fizetett. A bizarr bizonyítási eljárásról videó is készült:

07:57

A zöldbab csökkenteni tudja az időskori degenerációs betegségek kialakulásának az esélyét, emellett az immunitást is fokozza. Sőt, még a krónikus betegségek kialakulásában is oroszlánrésze van. Mutatunk egy finom saláta receptet is!