Mátyás Győző: Elöl lesz járva a jó példával

2017. december 17., 09:52

Szerző:

Meg fogjuk védeni szeretett közösségünket a Soros-terv mérges fullánkjának szorításától! Azért gyűltünk itt ma össze a tisztelt helyi polgárok körében, hogy megvitassuk ennek a védelmi eljárásnak a mikéntjét. És hogy messzire hallassuk a bátor hangunkat. Mert itt fenekedik ránk a Soros-terv „békétlensége”, s nekünk minden eszközzel meg kell akadályoznunk az érvényesülését. Mert ugye a legújabb fejezet az, hogy „a magyar-amerikai milliárdos spekuláns alapítványa vidéki kampányközpontok (irodák) létrehozásával befolyásolni akarja életünket, döntéseinket, választásunkat”. Ahogy azt az egyhangú tiszteletnek örvendő pécsi képviselő úr olyan éleslátással kifejtette. Na és milyen célból cselekszi ezt a Soros György nevét viselő milliárdos? Hát azért, „hogy Magyarországon olyan kormány alakuljon, amely – a magyarok akaratával ellentétesen – migránsok ezreinek, tíz- és százezreinek betelepítésével ellehetetlenítse a mai magyarok és leszármazottai, vagyis gyermekeink, unokáink és dédunokáink jövőjét, a keresztény Európa és Magyarország helyett egy vegyes, iszlamizált kontinenst és országot hozzon létre”. Ahogy azt a szeretve tisztelt pécsi képviselő úr – aki saját avatási fotóival emelte a városi karácsonyfa díszét – a tisztánlátás erejével megfogalmazta. És a pécsiek rögtön foganatosították a védelmi tervet is, hogy megakadályozzák a Soros kampánycsápjainak elterjedését. Mert felszólították a lakosságot, hogy még egy sufnit se adjanak bérbe a Soros-alapítványok tevékenységének. Hát így kell ezt csinálni!

Persze a sok ájtatoskodó migránssimogató jött azzal, hogy hát ez az Alapítvány a hátrányos helyzetű emberek megsegítésével is foglakozik. Szerintünk ez csak a fügefalevél álcája, amivel el akarják takarni a valósi tevékenységüket, amivel a dzsihádosok betelepítését célozzák. Meg egyébként is legyen útmutatónk a miniszterelnökségi miniszter úr aranyszava, amivel megmondta, hogy akinek semmije sincs, az annyit is ér. Úgyhogy ne dőljünk be itten a kampánycélú álcivilek hazugságcunamijának.

Fotó: Kovalovszky Dániel

Ellenben vegyünk példát a pécsi városvezetés példamutatásáról. És mi is lépjünk az élenjáró kezdeményezés útjára. Bár mi csak egy aprócska település vagyunk, de naggyá lehetünk, ha országosan megmutatjuk, hogy nem hagyjuk magunkat behálózni a Soros-terv által. Már csak azért is, mert hát van itt egy verseny abban, hogy ki tudja jobban kimutatni, mennyire gyűlöli a Sorosbrüsszlet. És ebben nem maradhatunk hátrébb, mert akkor még a végén a támogatási pénzek látják kárát a tutyimutyiságunknak.

Úgyhogy nekünk ki kell találni valami újdonságot ebben a ki-gyűlöli-elszántabban-Sorost versenyben. Például azt, hogy az ilyen Soros-bérenceket nem szolgáljuk ki a kocsmában. Ki is írhatnánk nagy betűkkel a kocsma ajtajára, hogy kutyát és Soros-bérencet behozni tilos.

Még lennének ötleteim, de előbb egy nagyobb probléma felmerülését kell megtárgyalnunk.

Az a baj, hogy nekünk itt a községben nemhogy ilyen alapítványszerűnk nincs, de egy nyamvadt saját Soros-bérencünk se nincs. Anélkül pedig nem tudjuk hatékonyan megmutatni, hogy mi mennyire határtalanul utáljuk a  Sorost.

Úgyhogy most annak eldöntését kell eszközölni, hogy akkor valamelyik polgártársunk jelentkezik Soros-bérencnek önkéntesen, vagy itten a hatalmi szó erejével ki kell jelölnünk valakit, aki nyilván a Béla szomszéd lesz.

Az önkéntesség esetében meg kell szavaznunk némi plusz segélyt, ugye, a kellemtelenségek elviselése ellenében, mert hát egy Soros-bérenc, annak következménye van, végigmegy a főtéren, anyázni kell, esetleg köpés beiktatásával, kerékpárja kerekét a népharag kiszúrja. Csak azért, hogy „határozottan, hangosan és érthetően fejezzük ki a véleményünket”, ahogyan azt az Európát védelmező miniszterelnök úr is megmondta.

A másik lehetőségként a Béla szomszéd már a múltkor is szóba került, az országos ki nevet a végén kapcsán, hogy őt, mint helyi gonoszt, a Soros mellé kiplakátolhatnánk. A tévéjén brüsszeli csipke van – persze a kínai piacon vette –, és a macskáját is Gyurinak hívják. És szok olyan marhaságokat mondani néha, hogy neki ez meg az jogában áll. Szóval ilyen „emberi jogi handabandát”. Úgyhogy ő tisztára jó Soros-bérenc lenne.

De hát nálunk szárnyal az igazi demokrácia gépezete, úgyhogy helyi nemzeti konzultációt rendelünk el a kérdésről. És az új népszokásnak áldozva majd egy perzselt disznóra írjuk, hogy végül ki lett a soros.

Horoszkóp

A cselédsajtó és a Karmelita udvartartásának agyhalott influenszerei Pankotai Lilivel szemben fel merték venni a kesztyűt. De micsoda bátorság kellett ehhez az elvtársaknak. 

Az elhibázott brüsszeli szankciók, azon belül is elsősorban az energiaszektort érintő korlátozások miatt alakult ki válság az EU-ban és így Magyarországon is – ez a kormányzati kommunikáció alfája és ómegája. A valóság ezt másként gondolja.