Mátyás Győző: Az őszinteség dicsérete

2017. november 12., 08:26

Szerző:

Európa becsicskult, na. Úgy ugrál, ahogy a Soros húzza a nótáját. Ezt akárki láthatja, akinek van szeme.  Mert ugye az véletlen, hogy ez a Luxemburg nevű amatőr csapat, és még annak is a tartalékos volta így elvert bennünket az odvas bánatba? Ja hát persze, ezek az operettfocisták a mi agyag-, izé aranylábú fiainkat.  Ugyan már! Hát gondolkozzunk azzal a szemellenzékünkkel!

Na melyik hazátlan eurozombiknak a hazája Luxemburg, na melyikeké? Hát a Junckeré meg az Engelé (csak egy betűre az Engelstől, ugye) meg a Reding asszonyé, aki hetvennel veszi be a kanyart a söprűjén. Akik mind rajta vannak a Soros fizetési listáján. Úgyhogy most ezek a luxemburggrofócskák a Sorossal pertuban összefogva megzsarolták az UEFA-t, megvették a bírót és megverették a mi hős csapatunkat.

Mert hát az talán véletlen, hogy a mi teljesen ártalmatlan fiunkat kiállították döntetlen állásnál?! Megint bántják a magyart! És onnan már könnyű volt ezt a csalással kivívott győzelmet learatni. A Soros lebundázta a meccset azért, hogy a legérzékenyebb pontján törjön borsot a mi bölcs vezetőnk orra alá. Akinek a szenvedélye a futball szeretete.

Fotó: AFP/Frederick Florin

Na de nem véletlen, hogy ilyen alantas eszközöket vetnek be a mi bölcs vezetőnk és a magyar emberek támadására. Csak azért mert a magyar nép a vezérünk hős vezetésével megvédi egész Európát és a nyugati kultúrát. És ez fáj a sok globalista multimajomnak, hogy mi erre képesek vagyunk, miközben a nyugat Brüsszelalsótól Berlinfelsőig egy nagy mecsetté változik. Mi bezzeg büszke migránsmentes övezet vagyunk. Pedig éppen hogy mi mutatunk példát arra, hogy mennyire befogadók vagyunk az idegenek vonatkozásában. Mert hát jöhetnek teljesen a legális úton. Megveszik a letelepedési kötvényt oszt’ jó napot. A múltkori plakátolásban már leszögeztük, hogy „Ha Magyarországra jössz, tiszteletben kell tartanod a kultúránkat!” Na most azok, akik  sok suskáért megveszik a kötvényt, azok éppen ezt teszik; igenis tiszteletben tartják a korrupciós kultúránkat (mert a filozófus úr is megmondta, nem korrupció az, hanem a Fidesz politikája), és szépen hízik a NER-burzsoázia is. Példamutató megoldása a migránsos problémának, szemben az Európai Unió töketlenkedési tevékenységével a kvóták terén.

Mert mi valójában sikert halmozunk sikerre, és ezért támadnak bennünket mindenhonnan. Ahogy a mi bölcs uralkodónk le is szögezte,  az elismerés és a tisztelet jelének tartja az országgal szembeni nemzetközi támadásokat, kritikákat. Mert a Soros-katonák fondorkodása megtéveszti a belátásukat, és így nem tudják belátni, hogy mi pusztán építő jellegű kritikát szoktunk gyakorolni.

Ezt meg Szájer púniós képviselő mondta az éleselméjűség erejével, és milyen igaza van. Hát mi csak puszta jobbító szándékból plakátoltuk tele az országot azzal, hogy állítsuk meg Brüsszelt, és

csakis az építő jelleg miatt mondják a mi elöljáróink, hogy az Európai Unió, hát az annyira Moszkva, hogy rosszabb, mint a Komintern meg a Politbüro együtt.

Ezt mutatja a Verhofstadt elvetemedett példája, aki a Soros pénzén annyit simogatja a migránsokat, hogy már elkopott az életvonala. Na ő – ahogy a Lázár miniszter úr is leplezte – csak azért rágalmazza a nemzeti konzultációt, mert a Lenin uszályában szokott kávézni – már ha jól értettük a miniszter úr ékesszólását.

Na de hát nem véletlenül viseli a Lázár miniszter úr az ő magas posztját, mert ő a lézerszemével átlát ám a sok sunyi Soros-katona áskálódásán. Még azt is megmondja, hogy milyen gonoszságot fognak csinálni a jövőben. Úgy hallotta, hogy Soros napokon belül az Európai Parlamentbe látogat, hogy a képviselőket csatasorba állítsák Lengyelországgal és Magyarországgal szemben, de a Lázár miniszter úr rögtön hozzátette: nem tudja, ez igaz-e.

Itt egy valóságos új kommunikációs forradalommal van dolgunk. Mert ugye kitalálnak valami egetverőt, mondjuk, hogy a Tavares képviselő éljen Sztálin kiáltások közepette nyilvánosan zaklatta Merkel asszony kutyáját, aztán hozzáteszik, hogy nem tudják, ez igaz-e.  Jó, hát a mi páratlan hatalmunk a lényeget tekintve eddig is így kommunikált, de nem tették hozzá ilyen nyíltan, hogy kamuznak.

A sok semmirevaló Soros-bérencnek most persze majd ezzel a dicséretes őszinteséggel lesz baja. Mert ezeknek semmi sem jó.

Horoszkóp

A cselédsajtó és a Karmelita udvartartásának agyhalott influenszerei Pankotai Lilivel szemben fel merték venni a kesztyűt. De micsoda bátorság kellett ehhez az elvtársaknak. 

Az elhibázott brüsszeli szankciók, azon belül is elsősorban az energiaszektort érintő korlátozások miatt alakult ki válság az EU-ban és így Magyarországon is – ez a kormányzati kommunikáció alfája és ómegája. A valóság ezt másként gondolja.