Győzike Orbán Viktorral is szelfizett, de még egy sztárpár fényképezkedett a Fidesz rendezvényén: fotók

Gáspár Győző, a Fidesz tagja Orbán Viktor mellett még egy sor fideszes politikussal fényképezkedett, de nem ő volt az egyetlen celeb a Tranziton.

2023. augusztus 28., 06:53

Szerző:

Nemcsak Orbán Viktor és a Fidesz többi prominens politikusa vett részt a Tranzit nevű rendezvényen a hétvégén Tihanyban, hanem több celeb is, köztük Gáspár Győző és Muri Enikő.

„Miniszterelnök úr nagyon szépen köszönöm ezt a csodás 3 napot!”

– írta Gáspár Győző, a Fidesz tagja Orbán Viktorral közös fotóihoz.

A mentális problémáit nyíltan vállaló realitysztár a Fidesz több tagjával fényképezkedett még, ők külön posztot kaptak. Az alábbi fotósorozatban Szijjártó Péter, Rétvári Bence, Rákay Philip, Rogán Antal, Deutsch Tamás és Gulyás Gergely tűnik fel, Gáspár Győző pedig az egyik képen mint „büszke patrióta” szerepel.

Korábban is beszélt arról Muri Enikő, a legutóbbi Nyerő Páros egyik versenyzője, hogy mennyire szimpatizál a kormánnyal. Nos, az alábbi poszt szerint az énekesnő nemcsak úgy általában a kormánnyal szimpatizál, hanem konkrétan Szijjártó Péterrel is.

Szintén ott volt a tranziton Muri Enikő párja, Tóth Szabi, aki ugyancsak készített egy képet Szijjártó Péterrel, a következőket üzenve a fotó mellé:

„még rólad is beszélgettünk... kicsit”.

Ezt a képet ide kattintva az Instagramon lehet megnézni.

(Kiemelt kép: Gáspár Győző Instagramja)