Diéta: Erdélyi Mónika elárulta, melyik sztár segítségével fogyott 20 kilót 6 hónap alatt

Ha ön azt gondolja, hogy valamelyik edzős-fitneszes celebről van szó, akkor téved, mert Erdélyi Mónika egy teljesen más profilú hírességhez fordult segítségért.

2024. május 2., 10:42

Szerző:

Erdélyi Mónika 20 kilót fogyott, adja hírül egy friss, óriásplakátokkal is megtámogatott reklámkampány. Az egész mögött egy üzletember áll, akit a TV2-ről jól ismerünk, de eddig nem fogyással-diétával foglalkozott.

Erdélyi Mónika lett az életmódváltós márka arca

A Mónika Show-ból ismert egykori műsorvezetőnő most a Bors című lapban és a TV2 Mokka című reggeli műsorában mesélt arról, hogy semmilyen fogyókúra nem vált be neki az évek során, de aztán jött Jákob Zoltán és végre sikerült leadnia 20 kilót. Emlékezetes, hogy A nagy Ő-ből ismert milliárdos nemrég Svájcban járt, hogy ott inspirálódjon új cége profilját ismerően, és az Alpokban ellesett módszerekből már meg is született a Luxoya nevű márka. Ezt reklámozza most Erdélyi Mónika.

„Nem titok, hogy hosszú évek óta ádáz küzdelmet vívok a kilók ellen, ahogyan az sem, hogy nincs mögöttem egyetlen, igazán sikeres fogyókúra sem. Voltak ugyan részsikereim, de nyolc kilónál többet sosem sikerült ledobnom magamról, és azt is kínkeservek árán, hogy aztán pikkpakk vissza is ugorjon”

– számol be a Mónika Show egykori háziasszonya korábbi küzdelmeiről.

„Már ott tartottam, hogy vagy teszek valamit még egyszer utoljára, vagy elengedem ezt a fogyás témát, és örökre bujkálni fogok a fotósok elől, amikor megismertem Jákob Zolit, aki olyan lelkesedéssel mesélt az életmódváltó programjáról, hogy engem is sikerült meggyőznie, így belevágtam”

– árulja el Erdélyi Mónika azt, hogy hogyan indult ez az egész életmódváltás.

A műsorvezetőnő 15 éve küszködik a kilókkal, és emiatt kapott is rengeteg bántást a közösségi médiában. Hiába mondták neki, hogy ne olvassa a kommenteket, így is eljutottak hozzá a beszólások. A következőket meséli:

„A magánéletemmel sosem voltam támadható, így az egyetlen fogást találták meg rajtam azok, akik a külsőmre tettek megjegyzéseket. Tényleg nagyon csúnya megjegyzéseket kaptam. Talán a tehén volt a legszebb jelző, amit rám aggattak. Ezt nem lehet megszokni… Egyébként valahogy most ez a hozzáállás is megváltozott. Egy fényképem alatt fecskeként jelent meg az első pozitív hozzászólás, ami valahogy így szólt: »Jól látom, hogy Mónika sokat fogyott?« Hát kérem, a kommentelő szeme igen éles, hiszen tényleg 20 kilótól szabadultam meg, és ez csak a kezdet!”

A csütörtök reggeli interjúból pedig az derül ki, hogy Erdélyi Mónika és Jákob Zoltán olyan jó haverok lettek, hogy már azt kezdték el pletykálni, hogy összejöttek. Erről szó sincs, csak barátság van kettejük között, és ez vezetett ahhoz, hogy a milliárdos üzletember segített az egykori talkshow-háziasszonynak az életmódváltásban. Erdélyi Mónika többek között a következőket mondja az elért eredményekről:

„az lett mottóm, hogy nagyobb örömet okoz az, amit a tükörben látok, mint az, hogy megegyek egy cupákos húst vagy egy jó nagy, zsíros tortát

Az alább megtekinthető interjúból az is kiderül, hogy tavaly augusztus óta van jó barátságban Jákob Zoltán és Erdélyi Mónika, a műsorvezetőnő októberben kezdett hozzá az életmódváltáshoz, azaz bő fél éve diétázik.

(Kiemelt kép: TV2/Mokka)