Enrique Iglesias márciusban egymás után két este is fellép Budapesten

2017. október 31., 17:52

Szerző:

A nagy érdeklődésre való tekintettel március 11-e mellett másnap, 12-én is fellép Enrique Iglesias Budapesten, a Papp László Budapest Sportarénában.

Mivel Enrique Iglesias március 11-i koncertjére a jegyek néhány nappal a meghirdetés után elfogytak, a spanyol énekes másnap is fellép Budapesten. A március 12-i koncertre csütörtöktől lehet jegyeket váltani – közölték a szervezők az MTI-vel.

Fotó: AP / Chris Pizzello
Fotó: Chris Pizzello

Az énekes, aki tizennyolc év szünet után lép fel újra Magyarországon, régi és új slágereiből egyaránt válogat majd. A repertoárban szerepel többek közt a Bailamos, a Hero, a Duele El Corazón, a Loco, a Heart Attack, a Bailando vagy a Subeme La Radio is.

A Grammy-díjas spanyol énekes húszéves karrierje során csaknem százmillió lemezt adott el világszerte, több mint ötszáz díja között a tavalyi American Music Awardson elnyerte a közönség kedvenc művészének járó elismerést, idén pedig – az előző évhez hasonlóan – a Latin American Music Awardson öt díjat kapott, köztük az év művészének járó elismerést.

Nyolcvanegy éves korában elhunyt András Ferenc Kossuth- és Balázs Béla-díjas filmrendező, forgatókönyvíró, producer, érdemes művész, a nemzet művésze - jelentette be csütörtökön Szombathelyen Kollarik Tamás, a Nemzeti Média-és Hírközlési Hatóság elnöki főtanácsadója és Lovass Tibor, a Savaria Filmakadémia elnöke a 11. Savaria Filmszemle keretében rendezett médiakonferencián.

Családja, barátai, pályatársai, tisztelői kísérték utolsó útjára Tordy Géza Kossuth-díjas, kétszeres Jászai Mari-díjas színművészt, rendezőt, érdemes és kiváló művészt, a nemzet színészét, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagját csütörtökön Budapesten, a Farkasréti temetőben.

Minden évben április 16-án tisztelgünk a holokauszt magyarországi áldozatinak emléke előtt. A nap arra emlékeztet, hogy 1944-ben április 16-án kezdték meg az első gettók és gyűjtőtáborok felállítását hazánkban. A holokauszt magyarországi áldozatainak emléknapját megelőző délutánon Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat megemlékezést tartott az Óbudai Zsinagóga falára állított emléktáblánál. 

2024. április 11., 11:02

A magyar költészet napját 1964 óta április 11-én, József Attila születésnapján ünnepeljük. Engedjék meg, hogy ezen a napon mi is tisztelegjünk a magyar líra előtt, ezúttal Nagy László csodálatos versével.