Rohadt Almák: rá lehet keresni, melyik film vagy sorozat munkatársait érte már szexuális zaklatási vád

2017. december 14., 12:31

Szerző:

Aki arra kíváncsi, hogy kedvenc sorozatának a készítőit, szereplőit érte-e szexuális zaklatás vádja, most megtudhatja. Egy új honlap, a Rotten Apples (Rohadt Almák) arra készült, hogy egy-egy produkció nevére rákeresve az oda látogató megtudhassa, hogy „Rohadt Alma” vagy „Friss Alma” (azaz senkit sem vádoltak meg zaklatással) az adott film vagy sorozat. Ha Rohadt Almáról beszélünk, akkor azt is megtudhatjuk, kit és mivel vádoltak meg.

Egy rohadt alma – Kevin Spacey-vel
Fotó: Rotten Aplples

Az egyik készítő, Tad Wagman egy Los Angeles-i reklámügynökség tagja, és azt mondta a The New York Timesnak, hogy nem akarnak pénzt keresni a projekttel. Wagman szerint ez az oldal is olyan, mint az IMDB vagy a Rotten Tomatoes. Információt nyújt, és arra biztat mindenkit, hogy etikus médiafogyasztási döntéseket hozzon.

Egy friss alma – Titanic
Fotó: Rotten Apples

Az oldal ide kattintva érhető el.

Vádemelés nélkül lezárta a csíkszeredai ügyészség azokat a büntetőjogi eljárásokat, amelyeket az úzvölgyi katonatemetőben a nacionalista Calea Neamului (Nemzet útja) egyesület által tavaly engedély nélkül felállított 150 fakereszt ügyében indított - tudatta szerdán a Maszol.ro hírportál a magyargyűlölő Mihai Tirnoveanunak, az egyesület vezetőjének a Facebookon közzétett bejelentését ismertetve.