Az igazi amerikai rémálom: Melania Trump megint mindent megtett, hogy ne kelljen megfognia férje kezét

2018. április 25., 18:09

Szerző:

Nem ez az első, és minden bizonnyal nem is az utolsó olyan videó, amin az látható, hogy az amerikai first lady, Melania Trump a lábához szorítja a kezét/lóbálja a kezét/ellöki férjura kezét, egy szóval kitartóan próbálja elkerülni, hogy Donald Trump hozzáérjen.

A legfrissebb mém-alapanyagban a francia elnök, Emmanuel Macron látogatásakor feszeng. Komoly vigyázzállásba vágja magát, mereven néz előre, testéhez szorítva karjait, hogy az amerikai elnök nehogy hozzáférjen. Donald Trump azonban nem adja fel, addig birizgálta ujjaival neje kezét, míg az kénytelen egy idő után kicsit engedni. A Youtube-ra is felkerült felvételen közelről körülbelül 1:11-től látható a jelenet:

Vádemelés nélkül lezárta a csíkszeredai ügyészség azokat a büntetőjogi eljárásokat, amelyeket az úzvölgyi katonatemetőben a nacionalista Calea Neamului (Nemzet útja) egyesület által tavaly engedély nélkül felállított 150 fakereszt ügyében indított - tudatta szerdán a Maszol.ro hírportál a magyargyűlölő Mihai Tirnoveanunak, az egyesület vezetőjének a Facebookon közzétett bejelentését ismertetve.