Villámgyorsan eltűnt az eladó, amikor Mészáros Lőrinc megjelent a színen

2018. március 9., 23:16

Szerző:

Egyik pillanatról a másikra eltűnt az eladója annak a magyar ingatlanközvetítőnek, aki Murauban működött közre egy helyi szálloda értékesítésében - derül ki a Célpont riportjából. 

Parajdi István a Hír TV tényfeltáró műsorának elmondta, hogy 2013-ban az akkori osztrák tulajdonosa megvált a szállodától. elmondta: gazdag magyarok az új, magyar tulajdonos pedig több százezer euróért újította fel az épületet -  kicserélte a konyhát és a teljes wellness-részleget -, mielőtt 2015-ben úgy döntött volna, hogy ő is túlad rajta. ajd 2015-ban úgy döntött túlad rajta. Ebben vállalt szerepet Parajdi István, vagyis inkább csak vállalt volna: „Nekem volt egy vevőm, de érdekes módon amikor az ajánlat megszületett és kvázi az elfogadás megtörtént, akkor valamilyen, nem tudjuk milyen kéz, valamilyen erő, belenyúlt, és onnantól kezdve eltűnt az eladóm” – mesélte a Célpontnak. Azt már a hírekben hallottaa, hogy Már csak azt hallotta a hírekben hogy a szálloda új tulajdonosa Mészáros Lőrinc felcsúti polgármester és milliárdos vállalkozó, Orbán Viktor egykori iskolatársa cégcsoportjáé lett.

Murau az egyik legszebb síparadicsom Ausztriában, Mészáros Lőrinc érdekeltségeinek több szállodájuk van itt, de így sem világos, hogy az ügyben mi történhetett. „Szó szerint eltűnt az eladó, nem volt elérhető, ami nekem igen szokatlan az üzleti világban” – adott hangot az értetlenségének Parajdi István a Hír TV műsorában.