Valaki parókát vett, hogy elmenjen Alföldi Róbert estjére, de aztán megtorlástól félve így sem mert elmenni

2018. március 26., 18:20

Szerző:

Hatalmas érdeklődés mellett, teltház előtt tartották meg  Alföldi Róbert beszélgetőestjét Zalaszentgróton szombat este. Annyian váltottak jegyet, hogy még a színpadra is nézőket kellett ültetni – írja a nyugat.hu.

Eredetileg Zalegerszegen rendezték volna az estet, de ezt a szervezők mondvacsinált okokra hivatkozva – mint kiderüllt, a fideszes pártközpont utasítására – lemondták a szervezők. Zalaegerszegen senki nem mert termet biztosítani a fellépéshez, így a sokak által várt programot végül a DK-s polgármester, Baracskai József vezette Zalaszentgróton sikerült tető alá hozni, ahol a művelődési házban lépett fel a színházi rendező.

Fotó: Halász Júlia

Az RTL Híradójának nyilatkozó beszéltegőtársa, Veiszer Alinda egyebek mellett elmondta,

volt olyan, aki parókát vásárolt, mert félt, hogy észreveszik, hogy megnézi Alföldit, de végül így sem mert elmenni.

Hogy miként vélekedett Alföldi a kitiltásáról, ebben a cikkben írtunk részletesen. 

 

Az északkeleti és a délnyugati, nyugati tájakon erőteljes gomolyfelhő-képződés várható: ezeken a részeken egyre több helyen számolhatunk esővel, zivatarral, felhőszakadással.

Újabb pofont kaptak azok, akik hittek abban, hogy a gyermekvédelmi törvény valóban szigorodhat. A kormánypártok képviselője, Dunai Mónika előterjesztése szerint ugyanis a gyónási titok mentesülne a jelentési kötelezettség hatálya alól a gyerekbántalmazások esetében is. Azaz egy pap minden további nélkül eltitkolhatná, hogy egy pedofil elkövető bevallotta neki a bűnét.