„Szuperluxi" díszvacsorán zsezsegte körbe a szakma Orbán Ráhelt, a magyar divat új nagyasszonyát

2018. június 8., 09:00

Szerző:

Már a divatot is Orbán ráhel fogja diktálni a magyaroknak – írtuk a minap egy hír nyomán, miszerint a kormány összesen 2 milliárd forintot irányzott elő a magyar divat- és dizájnipar fejlesztéséhez kapcsolódó feladatok ellátására, a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) fennhatósága alatt. Az ügynökség egyik legbefolyásosabb személyisége a miniszterelnök lánya. A szervezet élére Orbán Ráhelnek és családjának személyes jó ismerőse, Bata-Jakab Zsófia került, de a szakértő csapatban alig lehet olyat találni, aki valamilyen formában ne kötődne a Tiborcz-Orbán házaspárhoz.

A gyors hatalomátvételt érzékletesen demonstrálták is a szakmának, ugyanis a budapesti Fashion Week előtt egy nappal, április 26-án rendeztek egy exkluzív – egy résztvevő szavaival: „szuperluxi” – vacsorát az V. kerületi Ybl-palotában egy körülbelül 50 fős szűk körnek – írja a 24.hu.

A Front Row Dinnernek keresztelt rendezvényen

egy asztalnál ült Orbán Ráhel, Rogán Cecília és a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő (MNV) vezérigazgatója, Szivek Norbert, akinek Orbán Ráhel férjével, Tiborcz Istvánnal vannak közös belvárosi milliárdos ingatlanérdekeltségei.

„Érezhető volt, hogy Ráhel körül forognak a dolgok. Látszott rajta, hogy érdekli ez az egész, de azt is éreztette, hogy vele kell jóban lenni, ha valaki akar valamit. Az egész rendezvény úgy nézett ki, hogy ez mindenkinek kiderüljön. És ezt meg is értették a vendégek, akik igyekeztek legalább egy kicsit leülni a »főasztalhoz«"

– mesélte a lapnak egy meghívott, aki szerint ugyan nem voltak nagyképűek a politikához köthető szereplők, de a viselkedésükből azért kiolvasható volt, hogy

mostantól a divatvilágot a felségterületüknek tartják.

A meghívottak között voltak külföldi divatbloggerek, nagyobb divatlapok szerzői, néhány magyar tervező, valamint Lakatos Márk stylist is feltűnt, aki a magyar elitben sok nőnek szolgál divattanácsokkal.

„Ez egy felvágós, smúzolós esemény volt, semmi több – mondták a lapnak a vacsoráról, ami annyival azért mégis több volt, hogy jelezte a divatszakma felé, hogy merről fúj mostantól a szél – írja a lap.

A divat és Orbán Ráhel meghitt kapcsolatát legplasztikusabban szemléletető fotográfiát már közöltük, de a miheztartás végett megmutatjuk még egyszer: 

Fotó: albasat news