Sikkasztásért köröznek egy postást, eltűnt a kézbesítendő küldeményekkel és készpénzzel együtt

2018. február 7., 09:52

Szerző:

Eltűnt egy postás a kézbesítendő küldeményekkel és készpénzzel együtt, a Mátészalkai Rendőrkapitányság nyomoz az ügyben – szerepel a rendőrség közleményben.

A 49 éves Kristály Gyula ellen sikkasztás elkövetésének gyanúja miatt folyik a nyomozás, a rendőrség elfogatóparancsot adott ki ellene. A férfi elindult nyírcsaholyi munkahelyéről a kézbesítendő küldeményekkel és készpénzzel, de egyetlen címzettet sem keresett fel a településen 2018. február 6-án. Szolgálati kerékpárját Mátészalkán egy dohányboltnál hagyta, ezután eltűnt a pénzzel együtt.

A körözött férfi körülbelül 180 cm magas, vékony testalkatú, hajlott testtartású. Utolsó ismert ruházata fekete színű dzseki, piros színű kapucnis pulóver, sötét farmernadrág, fekete bakancs és szintén fekete kötött sapka.

Kristály Gyula
Fotó: police.hu

A rendőrség várja azok jelentkezését, akik a képen látható férfit látják és jelenlegi tartózkodási helyéről információval rendelkeznek. Jelentkezni lehet személyesen a Mátészalkai Rendőrkapitányságon, telefonon a 06-42-524-600-as hívószámon, vagy a 112-es központi segélyhívón. Névtelensége megőrzése mellett a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán is bejelentést tehet.