Orbán főtanácsadója azzal mentegetőzik, hogy váltásidőben fújták le a TEK-esek harci járművét

2017. december 21., 14:19

Szerző: Bárkay Tamás

Váltásidőben fújták le a TEK Vörösmarty térnél állomásozó páncélozott harci járművét – állítja Bakondi György, Orbán Viktor belbiztonsági főtanácsadója.

Csak a migráns terroristák meg ne tudják, hogy az ország legkeményebb fegyveres testületénél is pont ugyanúgy van olyan, hogy váltásidő, mint a trafikban vagy régen a kocsmában, amikor megérkezett a második műszak, és rövidebb-hosszabb időre teljesen megfagyott az élet az egységben. 

Fotó: 444.hu/olvasó

A Magyar Nemzet helyszíni beszámolója szerint a festéket – amelyből egyes vélekedések szerint valójában a shame (szégyen) feliratot formázta meg az ismeretlen mester – a TEK-esek időközben fekete festékanyaggal fedték le, de még így is átütött az eredeti vörös, ezért állítólag 

eléálltak egy furgonnal.   

Bakondi György azzal egészítette ki a megfejtését, hogy a terrorelhárítóknak nem a csapatszállítójuk, hanem a karácsonyi vásáron tartózkodók védelme a feladata. „Sajnos egyesek esetleg ebből viccet csinálnak” – tette hozzá.

Tegnap 12:53

A legmagasabb jövedelmű járásokban is hozzá lehet jutni a legmagasabb támogatáshoz, ha az igénylő keresete alacsony. Akár a 3,8 millió forintot is elérheti a támogatás összege, ha a felújítással sikerül 40 százalék fölé tornászni az energiamegtakarítást.