Németh Szilárd szerint a csepeliek értik, mi a probléma, és nem a klímaváltozás az

Mert a klímaváltozást könnyebb megfékezni, mint a migrációt. Most a migráció a legfontosabb, hogy ne jöjjenek ide az am... a muzulmánok – mondta valaki.

2019. május 11., 10:15

Szerző:

Mi a fontosabb probléma manapság, a migráció vagy a klímaváltozás? Erről kérdezte az Azonnali a Fidesz csepeli lakossági fórumának résztvevőit.

Eszerint a résztvevők a migrációt tartják fenyegetőbb veszélynek. Szemezgettünk a kérdésre adott válaszokból:

  • A klímaváltozáson lehet változtatni, de a migráción, ha egyszer megtörténik, akkor soha többet.
  • Egészségi szempontból nyilván a klímaváltozás a fontos, de ez még egy kicsit lazább, vagy elodázhatóbb. Viszont a migráció mostani probléma, ezt most kell megoldani.
  • Most a migráció a legfontosabb, hogy ne jöjjenek ide az am... a muzulmánok, vagy nem tudom, kik, az arabok. Mert nem szeretném, ha Magyarországon ugyanolyan dolgok megtörténnének, mint Németországban vagy Franciaországban.
  • A migráció veszélyesebb, mint a klímaváltozás. A klímaváltozás ellen lehet védekezni. 
  • Szerintem mind a kettő fontos, de gondolom, hogy a bevándorlás még fontosabb. A biztonságunk érdekében, a család, a gyerekek és unokánk érdekében.
  • Ez az ország már Trianon óta nagyon sokat veszített a területeiből. Magyarok vagyunk és keresztények, és azok is szeretnénk maradni, nem adjuk az országunkat másoknak. (A klímaváltozás) természetesen lehet valós probléma, gondolom, a környezetvédők dolgoznak ellene.

Németh Szilárd, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára és a Fidesz alelnöke Facebook-oldalán tette közzé a felvételt azzal a kísérő szöveggel, hogy

A csepeliek értik a problémát.