Mészáros Lőrincnek saját sportmárkája is lesz

2018. május 16., 17:25

Szerző:

Mészáros Lőrincnek hamarosan saját sportruházata lesz, a márkanevet már levédették, így hamarosan nemzeti sportruházatba öltözhet a felcsúti fenomén cégbirodalma – írja a hvg.hu.

A milliárdos gázszerelő tavaly decemberben alapította a Magyar Sportmárka Zrt.-t, amihez a felcsúti edző, Szélesi Zoltán felesége is társult. A márkanevet már levédették.

A márka védjegye egy nemzeti színű vagy piros-fekete repülő turulmadár, a márkanévvel pedig akár a nemzetközi piacra is kiléphet a cég. A brand neve ugyanis 2RULE lesz. Igen, ejtsd: TURUL.

Hanem a magyar gógyi, amire oly büszke a Miniszterelnökúr, megint meghekkelte a világot. Mindenhol azt hiszik majd, hogy valami nemzetközi márkával van dolguk, miközben tudtukon kívül a dicső magyar múlt és a fényes jövő előtt tisztelegnek. 

Ha az új márka nemzetközi karrierje nem is garantált olyan mértékig, mint a felcsúti mágnás parádés gazdagodása, itthon világhírű is lehet. A Index ugyanis arról ír, hogy hírek szerint a magyar futballválogatott beszállítója lesz a frissen alapított cég.