Ma kezdődik az érdi nő tárgyalása, aki törlőkendővel gyilkolta meg a gyermekét

2017. december 14., 11:06

Szerző:

Csütörtökön kezdődik annak az érdi nőnek a pere, aki meggyilkolta újszülött kisbabáját, és holttestét több mint egy éven keresztül otthonában rejtegette – írja a 24.hu. A bűntettet a Budapest Környéki Törvényszék tárgyalja.

Az érdi ház vizsgálata a nyomozás során
Fotó: police.hu

A 24.hu törvényszéki információk alapján közli, hogy a vádlott az élettársával, közös gyermekükkel, valamint a férfi rokonaival élt egy érdi házban kilenc évig. A pár kapcsolata 2015-ben romlott meg, a férfi ebben az időszakban viszonyt kezdett, ám év végére sikerült megoldaniuk a problémáikat.

A nő terhes lett, de titokban tartotta, orvoshoz sem ment. Hízását pajzsmirigyproblémára fogta. 2015 végén szülte meg a gyermeket egy bokros területen, aki felsírt, ezért a nő törlőkendőkkel betömte a száját, és addig szorította, amíg el nem hallgatott. Maszkolószalaggal összekötötte a lábait, és egy nejlonszatyorba tette, majd nagyjából húsz szemeteszsákba, amelyeket egyenként leragasztott. A halott babát vászontáskába tette, és először egy szekrénybe, majd egy használatlan kutyaólba rejtette.

A maradványokat a nő anyósa találta meg, és az élettársa nézett bele a csomagolásba, majd értesítette a rendőrséget.