Kunhalmi Ágnes lesz az MSZP kampányarca

2017. december 1., 14:18

Szerző:

Jövő héten indul a kampányszezon az MSZP-nél: szombaton rendeznek egy nagy programbemutató eseményt, ahol bemutatják választási programjukat és elindítanak egy programismertető kampányt. Ennek arca lesz Kunhalmi Ágnes, aki az egyik legnépszerűbb szocialista politikus. 

Fotó: MTI / Kovács Tamás

Kunhalmival kapcsolatban az is felmerült, hogy ő lehetne a párt listavezetője, de ezt ő korábban már informálisan elutasította, amit a mai elnökségi ülésen is megerősített. Ezután kérte fel őt Molnár Gyula pártelnök arra, hogy a jövő hétvégén induló kampánysorozat arca legyen.

Az MSZP az elnökségi ülésen azt is eldöntötte, hogy kemény hangú levélben utasítják vissza a DK-Együtt-Párbeszéd levelét, amely időhúzással vádolja őket. Továbbá döntöttek arról is – mint tegnap előre jeleztük – hogy egy ellenjavaslattal mennek a mai DK-MSZP egyeztetésre, ami még ezekben a percekben is tart

Április 30-án az MBH Bank szerződést írt alá a Magyar Fejlesztési Bankkal, melyben megállapodnak arról, hogy a 2021–2027-es uniós fejlesztési ciklus lakossági hitelprogramjait elérhetővé teszik az MFB Pont Plusz lakossági hálózatukon keresztül. A hitelintézet a közvetítői feladatok ellátásának jogát konzorciumban nyerte el, nyílt közbeszerzés keretében, így az EU-s forrásokból a vállalkozásoknak szánt, már korábban bejelentett KKV Technológia Plusz Hitelprogram nulla százalékos kölcsönei április 30-tól, míg az otthonfelújítási program terméke várhatóan nyár elejétől lesz igényelhető a MBH Bank által üzemeltetett, 154 bankfiókban elérhető lakossági és vállalkozói MFB Pont Plusz pontokon.