Kész a várpalotai elkerülő út, de a helyiek még két hónapig szívhatják a kamionok füstjét a választások miatt

2018. január 10., 10:14

Szerző:

Gőgös Zoltán tegnap megkapta az államtitkári választ várpalotai elkerülő út átadásával kapcsolatban – tudatta a leleplező fotóval jelentkező MSZP-s politikus a Facebookon.

„Az államtitkár márciusi átadást ígér, hisz állítása szerint ott lázas munka folyik, többek között a szalagkorlátok építése. Dániel Magdi megyei önkormányzati képviselőnkkel tegnap mégegyszer megnéztük az utat, ezt a fotót akkor készítettem. Mindenki döntse el, hogy ki nem mond igazat. Természetesen új kérdést írtam, és helyszíni hatósági szemlét követelek. Ne már, hogy választási megfontolásból kelljen az egyébként is szmogos időben a várpalotaiaknak még két hónapig kamionok százainak füstjét szívni" – írja Gőgös, aki az alábbi képpel illusztrálja a valós helyzetet:

Fotó: Gőgös Zoltán/Facwebook

Az MSZP-s politikus aggályait alátámasztja Mészáros Lőrinc médiabirodalmának a Veszprém megye nevű provinciába előretolt helyőrsége, a veol.hu is, amennyiben ott is úgy tudják, hogy márciustól lesz járható az út, 2x2 sávon, 110 kilométeres megengedett sebességgel.