Hadházy Ákos szerint van félelmetesebb a Fidesznél

2018. március 20., 14:02

Szerző:

Facebook-posztban emlékeztet minden politikust saját szennyesére Hadházy Ákos az LMP társelnöke. A politikus szerint jó lenne, ha társai nem félnének, mert a fenyegetőző Fidesznél van egy sokkal félelmetesebb dolog is, aki előbb-utóbb mindent és mindenkit elszámoltat: a nép.

– Amikor először jeleztem egyik tárgyalópartneremnek, hogy az LMP komolyan gondolja a legszélesebb körű együttműködést és hajlandó minden határig elmenni, aminek értelme van, az egyik ijedten jelezte: ugye tudom, hogy ezért mennyire fog haragudni a Fidesz és milyen lejáratást fogok érte kapni – kezdi bejegyzését Hadházy Ákos.

– Mondtam, hogy sejtem és azt is mondtam, hogy remélem, ők is állnak elébe mert ők is komolyan gondolják. Nem tudom, hogy kit és mivel zsarolnak, bűntelen ember csak Krisztus volt a Földön. Én sem vagyok az, és minden oldal szereplőiről hallottam információkat, hogy kinek, mitől kell félnie. De azoknak az ellenzéki kollégáknak üzenem, akik esetleg félelmeik miatt nem cselekszik azt, amit helyesnek tartanak:

a Fidesznél van félelmetesebb dolog is, aki előbb-utóbb mindenképp és mindenkit elszámoltat: a nép.

Hadházy szerint az LMP a tárgyalásokat egyelőre eredménytelenül lezárta. – De természetesen meg fogunk hallgatni mindenkit, aki beszélgetést kezdeményez velünk. És bízunk benne, hogy a Fideszt érik majd meglepetések – tette hozzá a politikus.