Ezt is megértük: a Jobbik már a melegek szavazatainak is örülne

2017. október 25., 17:46

Szerző:

A jobbikos Dúró Dóra szerint pártja örül a melegektől kapott szavazatoknak is.

A párt parlamenti frakcióvezető-helyettesét – írja az MTI – szerdán egy más témában tartott sajtótájékoztatón kérdezték mások mellett Vona Gábor pártelnök október 23-án elhangzott szavairól, miszerint nem érdekeli, hogy ki a konzervatív és ki a liberális, már nem azt nézi, ami elválaszt, hanem azt, ami összeköt.

Dúró Dóra közölte: a Jobbik elnöke nem pártokkal való politikai együttműködésről, hanem a szavazókról beszélt.

Mint mondta, minden magyar állampolgárt szeretnének képviselni, és azokat várják, akik azonosulni tudnak értékrendjükkel. Arra a kérdésre, hogy ez a melegekre is vonatkozik-e, azt felelte: ha valakinek ilyen a szexuális irányultsága, de úgy érzi, hogy a Jobbik képviseli az ő érdekeit, akkor örülnek neki, ha rájuk szavaz.

 

UPDATE: Dúró Dóra csütörtökön írt egy Facebook-bejegyzést, amelyben csúsztatással vádolta meg az MTI-t, és portálunktól is helyreigazítást kért. Erről ide kattintva olvashatnak bővebben.

13:07

Április 30-án az MBH Bank szerződést írt alá a Magyar Fejlesztési Bankkal, melyben megállapodnak arról, hogy a 2021–2027-es uniós fejlesztési ciklus lakossági hitelprogramjait elérhetővé teszik az MFB Pont Plusz lakossági hálózatukon keresztül. A hitelintézet a közvetítői feladatok ellátásának jogát konzorciumban nyerte el, nyílt közbeszerzés keretében, így az EU-s forrásokból a vállalkozásoknak szánt, már korábban bejelentett KKV Technológia Plusz Hitelprogram nulla százalékos kölcsönei április 30-tól, míg az otthonfelújítási program terméke várhatóan nyár elejétől lesz igényelhető a MBH Bank által üzemeltetett, 154 bankfiókban elérhető lakossági és vállalkozói MFB Pont Plusz pontokon.

A kormány üdvözli, hogy az üzemanyag-kereskedők megértették és elfogadták a kormány szándékait, és önkéntesen csökkentették az áraikat - mondta a Facebook-oldalára feltöltött videóban Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter kedden.