Besokalltak Márki-Zay Péter támogatói, hétfőn tüntetnek a vásárhelyi „Lázár-médiumoknál”

2018. szeptember 15., 13:49

Szerző:

Hétfő este hét órakor demonstrációt szerveznek Hódmezővásárhelyen. A Márki-Zay Péter által is támogatott felvonulók a helyi fideszes média lejáratási kísérletei ellen tiltakoznak. A demonstrálók kormánypárti orgánumok, illetve a közpénzből finanszírozott Vásárhely TV-nek a Szabó család ellen indított rágalomhadjáratát megelégelve vonulnak az utcára.

A vállalkozó családját azért vették össztűz alá a fideszes kiadványok, mert Márki-Zay támogatói.

A Facebookon szervezett tüntetés a vásárhelyi Kossuth téren kezdődik, de a résztvevők szándéka az, hogy onnan a helyi „Lázármédia” kirendeltségéhez mennek, mint írják, erőszakmentesen. Az eseményt Márki-Zay Péter maga is megosztotta azzal:

„NEM FÉLÜNK, és nem is fogunk félni, mert mi becsületes magyar emberek vagyunk! Szégyelljék magukat azok, akik katolikus családapákat, szorgalmas munkájuk után adót fizető vállalkozókat, nemzetközi vállalatok középvezetőit vagy cigány közösségi vezetőket, mozgáskorlátozottakat igyekeznek besározni, legyenek ezek a KÚTMÉRGEZŐK politikusok vagy újságírók.

NE TŰRJÜK TOVÁBB LÁZÁR JÁNOS ÉS A HELYI FIDESZES SAJTÓ HAZUGSÁGAIT!” – írta a polgármester.

Eközben, mint megírtuk, folytatódik a kormánypárti leszámolás: ismét megakadályozta a hódmezővásárhelyi Fidesz, hogy Márki-Zay Péter irányíthassa a várost.