Azahriah a DK-ról: „hogy nem szívódnának fel a faszba ők is”

Azahriah a DK Fideszt pedofilozó plakátjairól mondta el a véleményét. 

2024. március 8., 14:46

Szerző:

Azahriah a DK Fideszt pedofilozó plakátjain akadt ki – szúrta ki a Telex.. Véleményét nem is tartotta magában, erős gúnyt fogalmazott meg, amit a párt nem rak zsebre. 

Azahriah: hogy nem szívódnának fel a faszba ők is valahova

„Pedofilok! Bibibí! Pedofidesz! Eddig terjed az intelligenciája a DK-nak, hogy nem szívódnának fel a faszba ők is valahova” – így gúnyolódik a Demokratikus Koalíció Fideszt pedofilozó plakátjain Azahriah egy Insta-sztoriban, amely azóta eltűnt eredeti helyéről, de a zenész egyik rajongói oldalamegőrízte.


Több mint 800 helyre kerültek ki országosan március elején a DK új óriásplakátjai, amik gyakorlatilag a Fidesz és Orbán Viktor kormányfő lepedofilozásáról szólnak. A plakát ellenzéki oldalon se nyerte el mindenki tetszését, Donáth Anna Momentum-elnök például azt írta, hányingere van tőle. „Az a legrosszabb reakció, ha a horrorisztikus információk hatására kivetkőzünk az emberségünkből, a tisztességünkből, a civilizáltságunkból. A Demokratikus Koalíció most már a sokadik olyan politikai üzenetet fogalmazza meg, ezúttal plakátkampány formájában, ami emberileg, erkölcsileg és politikailag is tarthatatlan” – írta.

Azahriah is a szervezői között volt a  gyermekbántalmazás ellen és az áldozatok védelmében meghirdetett civil tüntetésnek a Hősök terén 

Bár személyesen nem volt ott, a videóüzenetét lejátszották, és ő is figyelte az élő közvetítést. Azt írta, a könnyeivel küszködött. Azahriah később korlátozott ideig elérhető Instagram-történetében leírta: a megmozdulás minden egyes percét figyelemmel kísérte, szervezőtársai közül Pottyondy Edina és Osváth Zsolt beszédét külön kiemelte.  

„Végtelen büszkeség és hála töltött el végig. Zsolti, Edina beszédénél könnyekkel küszködve figyeltem, hogy mi a fene ez, meg mi ez a rengeteg ember. Egészen más volt ez, mint bármi, amit valaha megéltem. Sok év alatt az egyik legszentebb, legtisztább megmozdulás volt. Örülök, hogy részese lehettem” – írta Azahriah. A folytatásban arról írt, jelenlegi életszakaszában sok mindent megtapasztal, meghatározó élményeket szerez, de „látni azt, ami ma sikerült a hazámban/hazánkban, nem túlzás, hogy egetrengető élmény, ami az egész életemre kihatással lesz”. Hozzátette: ez csak a bemelegítés volt, ami megalapozza azt, ahogy a jövőben az országhoz és a segítségre szoruló emberekhez fog hozzáállni. 

Azahriah egyébként korábban sem volt teljesen apolitikus, emlegetett már disznófejű pedofil politikusokat is Béke című számában, és a Telex Afternek is beszélt korábban a politikával kapcsolatos viszonyáról, amikor azt mondta, végtelenül zavarja a propaganda, és nagyon tisztán látja, mi az, ami mérgezi az embereket  – írja a Telex. 

(Kiemelt képünkön: a DK Orbánt Viktort pedofilozó plakátja. Fotó: gyurcsány Ferenc Facebook oldala)

Tegnap 15:38

Folytatódik a változékony, napos-gomolyfelhős idő a jövő héten; elsősorban a hét elején kell záporra, zivatarra, felhőszakadásra számítani, a hőmérséklet csúcsértéke 25 Celsius-fok körül lesz - derül ki a HungaroMet Zrt. előrejelzéséből.