A dombóvári vihartragédia egyetlen túlélője: Ez a család nem tönkrement, hanem megsemmisült

2018. június 10., 21:49

Szerző:

Egyetlen utas, egy nő élte túl, amikor egy kidőlt fa összenyomott egy autót. A tragédiában Éva 43 éves férjét, 17 éves lányát, 19 éves menyét és öt hónapos unokáját vesztette el - írja a Teol.hu.

Hazafelé indultak a kórházból, amelynek ügyeletére korábban a menyét vitték be. Éva a becsapódást érzékelte, nem látta mi történik, a fa összenyomta az autót. Éva zúzódásokat szenvedett el, tegnap saját felelősségére hagyta el a kórházat.

Éva az RTL Híradónak is nyilatkozott
Fotó: RTL Klub Híradó

Éva szeretné megtalálni a felelősöket. Pénteken még hatan éltek együtt kisvaszari otthonukban, másnapra ketten maradtak. A Teolnak azt mondta, ez a család nem tönkrement, hanem megszűnt. Fiáért is retteg, a 20 éves fiatal is apját, testvérét, párját, gyermekét vesztette.

Jelenleg sógornője ad nekik menedéket, képtelenek visszamenni otthonukba, ahol szeretteik holmijai vannak mindenhol.

Dombóvár részéről Szabó Loránd polgármester közölte a Teollal, egyeztettek a kisvaszari önkormányzattal, és a város segítségét ajánlja fel a családnak, együttérzésből, annak ellenére, hogy nincs felelősségük a bekövetkezett tragédiában, a fa nem önkormányzati, hanem állami tulajdonú és kezelésű területen állt. Ezzel együtt azt sem állítják, hogy az állam lenne felelős, úgy vélik, ez egy kivédhetetlen tragédia volt.