Súlyos balesetet szenvedett az ATV műsorvezetője

2018. július 26., 12:03

Szerző:

Véletlenül rálépett egy rosszul rögzített csatornafedélre Kárász Róbert és félig beesett egy csatornába. A baleset egy hétvégi rendezvényen történt. 

Az ATV műsorvezetőjét traumatológiára szállították, ugyanis annyira bedagadt a lába, hogy alig tudta mozgatni. Kiderült, hogy a csonthártya is sérült a zúzott seb alatt.

Fotó: Youtube

Az orvosok szerint még legalább két hónap, mire a csonthártya teljesen meggyógyul, habár Kárász közben folyamatosan dolgozott – igaz fájdalomcsillapítók segítségével és összeszorított fogakkal tudott csak munkába állni.

– Persze eshettem volna szerencsétlenebbül, vagy esetleg egy gyerek is lehetett volna az áldozat. De jobb, hogy én jártam így. Az esés nyoma örökre ott marad. A csatornákat azóta robogóval és gyalog is messziről elkerülöm” – mondta.

Pusztán koplalással nem tudja hosszú távon megtartani a kívánt testsúlyt, ráadásul az egészségét kockáztatja, ha nem adja meg a szervezetének a megfelelő tápanyagot. Aggodalomra azonban semmi ok, az egészséges karcsúság igenis elérhető néhány egyszerű szabály betartásával.