Rossetti Bizsu Őszi Workshop

2017. november 15., 14:23

Szerző:

Az idei workshop tematikája nagyon érdekes volt, ugyanis a legtöbb nő problémáját sikerült középpontba állítani. Felveszünk egy ruhát, és nem tudjuk igazán, milyen kiegészítővel lehetne  a legjobban feldobni. Lakatos Jusztina, a brand kreatív vezetője rengeteg ötlettel állt elő. Megmutatta, hogy egy egyszerű szettből is lehet elegáns darabot varázsolni, csupán a színekre és a formákra kell ügyelnünk. Idén ősszel hódít a gyöngy, valamint a rosegold és a  hematit kifinomult árnyalatai. Továbbra is divat a csipke és a csipkehatású kiegészítők, és még az idei télen is viselhetünk chokert.

A hűvös idő beköszöntével előkerülnek a stólák, sálak, erre rengeteg kötési technikát láthattunk. Nagyon érdekes volt látni, hogy ugyanaz a kiegészítő mennyire másként működik attól függően, hogyan tesszük magunkra.

Az eseményt a kísérőprogramok tették még színesebbé, ugyanis ingyenes sminkelésre és sminktanácsadásra nyílt lehetőség Jankó Zsanett smink- és maszkmester jóvoltából, valamint a nemzetközi JOICO márka is képviseltette magát Szikriszt József mesterfodrász személyében, aki pillanatok alatt gyönyörű frizurákat alkotott a jelenlévőknek, és remek példákat mutatott a különböző nyakláncok, karkötők szokatlan, de különleges felhasználására a frizurákhoz.  

A Rosetti Bizsu termékei – mindenki számára elérhető áron – a webáruház mellett (www.rossettibizsu.hu) megvásárolhatók viszonteladói partnereiknél is, akik nem kisebb nevek, mint a Rossmann, az Auchan és a Müller.

Pusztán koplalással nem tudja hosszú távon megtartani a kívánt testsúlyt, ráadásul az egészségét kockáztatja, ha nem adja meg a szervezetének a megfelelő tápanyagot. Aggodalomra azonban semmi ok, az egészséges karcsúság igenis elérhető néhány egyszerű szabály betartásával.