Orbán Viktor Emmanuel Macronnal parádézott a szentpétervári vb-elődöntőn

2018. július 11., 11:57

Szerző:

Orbán Viktor Recep Tayyip Erdogan török elnök hétfői ankarai beiktatásáról egyenesen Szentpétervárra repült az oroszországi futball-világbajnokság elődöntőjére, amelyen Franciaország 1:0-re legyőzte Belgiumot. 

Mint az  AP hírügynökség fotójáról kiderül, hogy a teljesen reménytelen helyzetben lévő magyar futball legnagyobb rajongója, Orbán Viktor Emmanuel Macronnal együtt nézte a meccset a VIP-páholyban  sőt, beszédbe is elegyedett a francia elnökkel. Nem mintha túlságosan szívlelnék egymást, a francia elnök az elmúlt néhány hónapban többször is páros lábbal szállt bele a magyar miniszterelnökbe. Egyik interjújában azt mondta, egyetlen értéket sem vallok magaménak, amelyet Orbán Viktor képvisel.

Fotó: MTI/AP/Frank Augstein

A szentpétervári utazást Orbán Viktor minden jel szerint magánútként kezelte, a 444 azonban hiába kérdezte többször is Havasi Bertalant az útról, választ nem kapott. A portál úgy tudja, hogy Orbán a vasárnap Moszkvában tartandó döntő fényét is emeli majd. 

Pusztán koplalással nem tudja hosszú távon megtartani a kívánt testsúlyt, ráadásul az egészségét kockáztatja, ha nem adja meg a szervezetének a megfelelő tápanyagot. Aggodalomra azonban semmi ok, az egészséges karcsúság igenis elérhető néhány egyszerű szabály betartásával.